IMPATIENT draait al lange tijd in de stijlen Industrial Hardcore, Crossbreed en Drum & Bass.Naast draaien als Impatient is hij ook onze DJ docent voor de beginnerscursus. Ondanks zijn eigen stijl kan hij iedereen in iedere stijl leren draaien! Check zijn Facebook voor meer informatie.

YASSCO is sinds een aantal jaren actief binnen de clubscene in Nederland waarbij hij een mix van R&B en Boombahton draait. Daarnaast is Yassco actief als DJ-docent binnen BPM Productions waarbij hij DJ-les geeft aan onze junioren. Check zijn Facebook voor meer informatie

KREATIM voelt zich thuis in de stijlen House, Deephouse en Techhouse. Naast DJ is Kreatim al jaren bezig met het produceren van muziek. Daarnaast is hij actief als DJ en muziek producent docent binnen BPM Productions.
Check zijn Facebook voor meer informatie

DJ MIR.I.AM is moeilijk met één muziekstijl te omschrijven, maar het woord guilty pleasures komt het meest in de buurt. Ze draait het liefst een mix tussen oude en nieuwe hits, van pop tot rock tot RnB en hiphop. Daarnaast is ze DJ-docent bij BPM productions waar ze vooral workshops geeft. Meer info vind je op haar Facebook account.

DJ FUTURE Future draait al lange tijd in de stijlen Hardcore, Hardstyle en Industrial en heeft gestaan op feesten als Supersized Kingsday festival en Project Hardcore. Naast draaien als DJ Future is hij ook een ervaren DJ docent.
Check zijn Facebook voor meer informatie.

 

Nieuws meer nieuws
Vacature: Facilitair Beheerder 4 maart 2024

Vacature Facilitair Beheerder Ben jij klaar voor een dynamische rol als Facilitair Beheerder (oproepbasis) bij Dynamo? Van het coördineren van…

Lees meer
Kerstsluiting 2023 13 december 2023

Tijdens de Kerstvakantie is Dynamo gesloten van 23 december t/m 1 januari. Daarnaast is Dynamo tussen 2 en 5 januari…

Lees meer