BPM Productions is DE vrijwilligersgroep binnen Dynamo voor de hardere Dance evenementen en organiseren de allervetste feesten voor de hardstyle en hardcore liefhebbers in Eindhoven en omstreken.

Word vrijwilliger! BPM Productions programma

BPM Productions is DE vrijwilligersgroep binnen Dynamo voor DJ Talentontwikkeling en de hardere Dance evenementen. De vrijwilligersgroep BPM Productions bestaat uit meer dan 30 vrijwilligers en organiseert al jaren supertoffe dancefeesten in diverse stijlen binnen Eindhoven. Met het vertrek van Inner Vision in de zomer van 2019 hebben we de uitdaging opgepakt om ook een aantal grotere hardstyle en hardcore producties neer te gaan knallen voor de liefhebbers in Eindhoven en omstreken.

Met weer een hoop succesvolle evenementen in 2019 en alweer een aantal op de planning voor begin 2020 zoals o.a. Guerilla, Ode to the Legends, Maskerrave, Thera Solo houdt BPM Productions het hele jaar door de bal hoog met deze knallende topfeesten. Hou ons dan ook in de gaten voor de vetste hardcore en hardstyle evenementen!

BPM Productions is altijd opzoek naar vrijwilligers. Lijkt het je leuk om mee te helpen aan evenementen voor hakkend Eindhoven? Stuur een mailtje naar m.d.weijer@dynamo-eindhoven.nl.

 

Nieuws meer nieuws
Nieuwe website 31 juli 2017

Na maanden achter de schermen werken aan de pagina kunnen we hem eindelijk aan jullie laten zien. De nieuwe website…

Lees meer