Dynamo Metal is er voor het heavy segment, denk aan Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers.

Word vrijwilliger!

De Dynamo Metal vrijwilligers huizen al in Dynamo sinds 1981, toen Metal nog in de kinderschoenen stond. De Metal vrijwilligers programmeren dus inmiddels al dik 35 jaar concerten in dit genre dat nog steeds groeit. Naast clubshows programmeert de groep al jaren festivals, met als uitschieter Dynamo Metalfest en het inmiddels ter ziele zijnde maar legendarische festival Dynamo Open Air.

De programmeurs weten wat er leeft in de Metalscene en er wordt dan ook met grote regelmaat gevraagd naar hun expertise. Dynamo Metal kiest er tegenwoordig voor om de meer traditionele Metalstijlen als Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers op het podium te zetten. Dynamo Metal bouwt momenteel hard aan festivals als Grindhoven en Bloodshedfest.

Ben je onder de 25 jaar en klinkt dit als metaal in je oren? Meld je dan aan als vrijwilliger en help zelf mee de shows en festivals van Dynamo Metal te organiseren. Hoe? Vul het onderstaande formulier in of mail naar s.waterschoot@dynamo-eindhoven.nl.

Vrijwilliger worden? Schrijf je hier in:


Nieuws meer nieuws
DYNAMO PRESENTS: NK STAGEDIVEN OP PAASPOP 19 maart 2018

Voor de tweede keer op Paaspop presenteert Dynamo Hardt, Mildt en Metal i.s.m. Paaspop het NK stagediven. Vijf jaar geleden…

Lees meer
Die zomer komt, wedden? 8 maart 2018

De zomer komt er aan, en zo ook de vele concerten en evenementen binnen en buiten Dynamo! Met Dynamo concerten…

Lees meer
Bevestigd: Wiegedood 9 februari 2018

Niet zomaar een avond, maar een top avond op 18 mei gehosted door BLACK VAULT MASS. Twee bands die de…

Lees meer