Dynamo Metal is er voor het heavy segment, denk aan Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers.

Word vrijwilliger! Metal programma

De Dynamo Metal vrijwilligers huizen al in Dynamo sinds 1981, toen Metal nog in de kinderschoenen stond. De Metal vrijwilligers programmeren dus inmiddels al dik 35 jaar concerten in dit genre dat nog steeds groeit. Naast clubshows programmeert de groep al jaren festivals, met als uitschieter Dynamo Metalfest en het inmiddels ter ziele zijnde maar legendarische festival Dynamo Open Air.

De programmeurs weten wat er leeft in de Metalscene en er wordt dan ook met grote regelmaat gevraagd naar hun expertise. Dynamo Metal kiest er tegenwoordig voor om de meer traditionele Metalstijlen als Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers op het podium te zetten. Dynamo Metal bouwt momenteel hard aan festivals als Grindhoven en Bloodshedfest.

Ben je onder de 25 jaar en klinkt dit als metaal in je oren? Meld je dan aan als vrijwilliger en help zelf mee de shows en festivals van Dynamo Metal te organiseren. Hoe? Vul het onderstaande formulier in of mail naar s.waterschoot@dynamo-eindhoven.nl.

Vrijwilliger worden? Schrijf je hier in:


Nieuws meer nieuws
Herfst / Wintershows 2018/2019 25 oktober 2018

Zin in de herfst?? wij wel!!

Lees meer
Programma #DMF18 compleet 9 april 2018

Elephant (B) gaat #DMF18 openen!!

Lees meer
Remember Kurt Cobain 2019 5 april 2018

05 April 1994, vandaag 24 jaar geleden beroofde Kurt Cobain zich van het leven. Vandaag over exact 1 jaar zullen we zijn muzikale erfgoed eren. Dit door een avond Nirvana in mainstage Dynamo.

Lees meer