Dynamo Metal is er voor het heavy segment, denk aan Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers.

Word vrijwilliger!

De Dynamo Metal vrijwilligers huizen al in Dynamo sinds 1981, toen Metal nog in de kinderschoenen stond. De Metal vrijwilligers programmeren dus inmiddels al dik 35 jaar concerten in dit genre dat nog steeds groeit. Naast clubshows programmeert de groep al jaren festivals, met als uitschieter Dynamo Metalfest en het inmiddels ter ziele zijnde maar legendarische festival Dynamo Open Air.

De programmeurs weten wat er leeft in de Metalscene en er wordt dan ook met grote regelmaat gevraagd naar hun expertise. Dynamo Metal kiest er tegenwoordig voor om de meer traditionele Metalstijlen als Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers op het podium te zetten. Dynamo Metal bouwt momenteel hard aan festivals als Grindhoven en Bloodshedfest.

Ben je onder de 25 jaar en klinkt dit als metaal in je oren? Meld je dan aan als vrijwilliger en help zelf mee de shows en festivals van Dynamo Metal te organiseren. Hoe? Vul het onderstaande formulier in of mail naar s.waterschoot@dynamo-eindhoven.nl.

Vrijwilliger worden? Schrijf je hier in:


Nieuws meer nieuws
Bevestigd: Pestilence (15 maart) & The Perfect Tool (22 april) 11 december 2017

Het is alweer bijna kerst, maar bij Dynamo krijg je nu al 2 top cadeau's. Wij mogen weer 2 optredens bevestigen voor 2018: Death/Thrash Metalband Pestilence (15 maart) en dé Tool tribute The Perfect Tool (22 april)

Lees meer
Concert Départe op 20 oktober geannuleerd 15 augustus 2017

Helaas gaat het optreden dat Départe zou geven op 20 oktober niet door. De band heeft de gehele tour geannuleerd.…

Lees meer
Nieuwe website 31 juli 2017

Na maanden achter de schermen werken aan de pagina kunnen we hem eindelijk aan jullie laten zien. De nieuwe website…

Lees meer