De Dynamo Metal vrijwilligers huizen al in Dynamo sinds 1981, toen Metal nog in de kinderschoenen stond. De Metal vrijwilligers programmeren inmiddels nog steeds concerten in dit genre dat nog steeds groeit. Naast clubshows programmeert de groep al jaren festivals, met als uitschieter Dynamo Metalfest en het inmiddels ter ziele zijnde maar legendarische festival Dynamo Open Air.

De programmeurs weten wat er leeft in de Metalscene en er wordt dan ook met grote regelmaat gevraagd naar hun expertise. Dynamo Metal kiest er tegenwoordig voor om de meer traditionele Metalstijlen als Thrash, Deathmetal, Grindcore en diverse crossovers op het podium te zetten. Dynamo Metal bouwt momenteel hard aan festivals als Grindhoven en Bloodshedfest en heeft in de afgelopen jaren concerten van iconische bands als Jinjer, Despiced Icon, Malevolence, Suicide Silence en Obituary georganiseerd.

Ben je onder de 25 jaar en klinkt dit als metaal in je oren? Meld je dan aan als vrijwilliger en help zelf mee de shows en festivals van Dynamo Metal te organiseren. Hoe? Vul het onderstaande formulier in of mail naar s.waterschoot@dynamo-eindhoven.nl.

Vrijwilliger worden? Schrijf je hier in:

  • Welke stijlen spreken jou aan?

Nieuws meer nieuws
AGENT STEEL CANCELLED 16 april 2019

Helaas mensen, de show van Agent Steel + Souls of Deaf & Seven Thirty gaat niet door. Zie statement van Eternal Rock, deze spreekt voor zich:

Lees meer
Herfst / Wintershows 2018/2019 25 oktober 2018

Zin in de herfst?? wij wel!!

Lees meer
Programma #DMF18 compleet 9 april 2018

Elephant (B) gaat #DMF18 openen!!

Lees meer