za 03 / feb / 2018

Stijl Privé: Dance
Locatie Dynamo
1 workshop €10
2 workshops €15

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

NBL organiseert een workshopdag voor alle B-Boys en B-Girls. Iedereen kan hieraan mee doen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende niveau’s. Er is plek voor een bepaald aantal deelnemers. Stuur een mail met je naam naar info@breakdanceleague.nl & koop een ticket online om zeker te zijn van een spot!
Iedereen is welkom om de workshops te volgen en een fotoshoot te doen!

Datum: 03-02-2018
Waar: Catherinaplein 21, Eindhoven. Dynamo
Start fotoshoot: 14.00u
Start workshops: 15.30u
(Start winnaars 2017 categorie B: 11.45u)

Één workshop: €10,-
Twee workshops: €15,-
Fotoshoot: €10,-

Workshops (zie beschrijving onderaan):
Rabbani
Kid Colombia

Fotografie:
Raemy Abdelsalam

Rabbani, ook bekend als Ruby, is een hidden gem op break gebied. Deze Rotterdamse legende draait al meer dan 15 jaar mee in de scene en is een inspiratie geweest voor veel bboys. Zijn oneindige moves, maar vooral zijn ontastbare flow is waar hij bekend om staat. Smooth als boter, vrij als water, Rabbani heeft met zijn stijl de basis gelegd voor veel Nederlandse Bboys.
Op IBE 2002 werd voor het eerst in de geschiedenis een 7 to smoke battle gehouden. Nederland stelde op dat moment qua niveau niet veel voor in de internationale break scene. Rabbani gaf in een vol Nighttown hoop aan alle Nederlandse breakers door 6 punten op rij te winnen en bijna 7 op rij te smoken. Het luke hem nét nie, maar hij gaf alle buitenlandse breakers al een voorproefje van waar Nederland toe in staat is!

Jeffry Verschoor-Sowa (a.k.a. Kid Colombia), is op jonge leeftijd geadopteerd en zo in Nederland terecht gekomen. Al snel bleek dat hij veel energie had en graag danste. Zo zijn zijn ouders uiteindelijk terecht gekomen bij het Haags HipHop Centrum.
Jaren later heeft hij al geschiedenis geschreven als de jongste Nederlander op een Red Bull BC one finale (Nagoya) en heeft hij vele titels op zijn naam als solist en als onderdeel van de crew Hustle Kidz. Deze Colombiaanse Hagenees zie vaker battles in vliegen over de hele wereld.

Deze dag is er ook een apart programma voor alle ranking winnaars van NBL 2017, hier krijgen zij informatie over.

*Ook open voor niet NBL leden

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Twenty One Pilots Fan Party
Bestel tickets vrijdag 31 mei Dynamo € 10,00
Gendermore – Juli
Bestel tickets zaterdag 13 juli Dynamo Inschrijven verplicht
KINGSDAYDUB [DUB & REGGAE]
Bestel tickets zaterdag 27 april Dynamo Gratis