Kom tussen 12:00 en 13:30 lunchen bij Dynamo! Je kunt bij ons genieten van een uitgebreid lunchbuffet met o.a. verse broodjes, jus d`orange en een flinke dosis gezelligheid in hartje Eindhoven.

De eetbar is open op maandag t/m donderdag.

Je kunt bij ons lunchen voor 4 euro per persoon.

Aan groepen vanaf 10 personen vragen wij om minimaal 2 dagen van tevoren een reservering te maken. Dit kan door een mailtje te sturen naar: info@dynamo-eindhoven.nl.

Het is naast ’n gezellige ontmoetingsplek een opstap voor jong volwassenen die geen baan of afgeronde opleiding hebben en er zelf niet in slagen om deze te vinden. De Eetbar wordt georganiseerd als een leer-/werkervaringstraject. De harde werkers die jouw lunch bereiden worden klaargestoomd voor uitstroom -onder begeleiding- naar ander werk. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Stuur een mail met daarin je contactgegevens en je ervaring naar info@dynamo-eindhoven.nl.

Wij zoeken op dit moment vrijwilligers voor de Eetbar!

De Eetbar is dé ontmoetingsplek tijdens de lunch. Iedereen kan hier terecht: De bezoekers, leerlingen van de Metal Factory (Summa College), cursisten, deelnemers en medewerkers.

Functie omschrijving
Als cateraar stel je de lunch samen en bereid je die samen met collega’s, je richt het buffet in en zorgt voor aanvullingen, verzorgt de koffie en thee, bent verantwoordelijk voor het afrekenen en na afloop zorg je dat de keuken schoon is en ruim je de bar op.

Je hoeft geen ervaring te hebben in de horeca, maar je moet het wel leuk vinden om te doen. Belangrijk is dat je de Nederlandse taal goed beheerst om te kunnen communiceren met klanten en collega’s.

Op dit moment zoeken we mensen voor maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Werkdag(en) in overleg.

Ben jij Gastvrij? Lijkt het werken in de horeca jou tof? Hou je van met veel culturen in contact te komen? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Stuur een mailtje naar Heli Peeters (h.peeters@dynamo-eindhoven.nl).