Dag Dinsdag
Tijd 19:00 - 20:15
Locatie Dynamo
Docent(en) Rio
Niveau Beginner
Les Boxing beginners
Dag Dinsdag
Tijd 20:15 - 21:30
Locatie Dynamo
Docent(en) Gregor Orchowski
Niveau Beginner
Les Boxing all Levels
Dag Donderdag
Tijd 19:00 - 20:15
Locatie Dynamo
Docent(en) Raphael Klompers
Niveau Beginner
Les Boxing all levels

Boksen

In de boksgroepen van Dynamo is plaats voor iedereen en op elk niveau. De eerste les is gratis ter introductie. Daarna betaal je de bokslessen met de Dynamo strippenkaart.

Strippenkaart

Per keer kost deelname één credit. Een strippenkaart met 10 strippen is verkrijgbaar voor €20,00 via de Dynamo Eindhoven app of in het ledenportaal.

Heb je nog een een papieren strippenkaart dan kun je op de werkdagen tussen 9:00 en 17:00u langskomen bij de balie van Dynamo. Hier zetten ze dan jouw strippenkaart om in de digitale versie.

(Proef)les reserveren
Je kunt voortaan jouw lessen reserveren via de Dynamo Eindhoven app. Je ziet meteen wanneer je een les kunt volgen en of er bijzonderheden zijn waar je rekening mee kunt houden.

Download nu de app via de Google Play Store of via de App Store.

Meld je aan via Tickets hier kun je kiezen uit een abonnement of een strippenkaart van 10 lessen.
Vraag een proefles aan via dit formulier.

Voor vragen kun je nog steeds contact opnemen door te bellen.

 

Nieuwe lesrooster 2021 gestart 31 augustus

Vanaf 31 augustus is het nieuwe lesrooster van 2021 in gegaan. Dit bestaat uit de volgende lessen:

Dinsdag 19.00 tot 20:15 uur  Leeftijd 16+ Les is voor beginners Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docent: Rio

Dinsdag 20.15 tot 21:30 uur  Leeftijd 16+ Les is voor zowel beginners en gevorderden Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docent: Gregor

Donderdag 19.00 tot 20:15 uur  Leeftijd 16+ Les is voor zowel beginners en gevorderden Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docent: Raphael

Veiligheid
We verzoeken we jullie zo veel mogelijk eigen materiaal mee te nemen. Denk aan handschoenen, handdoek, water, etc. Tijdens het sporten hoef je niet langer 1,5 meter afstand van elkaar te houden, als dat nodig is om de sport op een gepaste manier te beoefenen. Verblijf voor en na de les niet langer dan noodzakelijk. Ben je ziek, ben je verkouden, heb je koorts of ervaar je minimale klachten dan blijf je uiteraard thuis.
We proberen zoveel mogelijk te werken met een jaarplanning. Echter met de steeds veranderende regelgeving rondom Covid19 kan het zijn dat er gedurende 2021 wat meer wijzigingen en aanpassingen zijn dan je gewend bent van ons.

 

 

Raphael Klompers

Boksen bij Dynamo! Train jezelf op een intensieve en leuke manier fit en weerbaar volgens jouw wensen! Dit doe je…

Lees meer
Gregor Orchowski
"#nopainnogain"
Lees meer
Rio
"Mijn les bij Dynamo is specifiek bedoeld voor mensen zonder vechtsportervaring om hen de basisprincipes van het boksen bij te brengen op fysiek en mentaal vlak. Dit houdt in dat je de basisbeginselen en technieken leert om op een verantwoorde wijze met jezelf, je trainingspartners en de sport om te gaan. Door dit te doen zul je ervaren dat boksen je veel kan brengen, wat je ook buiten de school kunt gebruiken."
Lees meer