Dag Donderdag
Tijd 18:00 - 19:15
Locatie Dynamo
Docent(en) Raphael Klompers
Niveau Beginner
Les Technische Boksles
Dag Donderdag
Tijd 19:30 - 20:45
Locatie Dynamo
Docent(en) Raphael Klompers
Niveau Gevorderd
Les High Intensity les
Dag Donderdag
Tijd 19:00 - 20:00
Locatie Dynamo
Docent(en) Raphael Klompers
Niveau Beginner
Les Online Boksfit

WEGENS DE HUIDIGE LOCKDOWN ZIJN ER MOMENTEEL ALLEEN ONLINE LESSEN OP DE DONDERDAGEN VAN 19.00 TOT 20.00 UUR. DEZE ZIJN TE VOLGEN VIA DYNAMO FACEBOOK .

Boksen? Jazeker! En niet die dingen waar je dagelijkse potje herrie uit komt. Nee, boksen voor stoere jongens en ruige meiden.  Boksen waar je moe van wordt, en waar je leert hoe je jezelf moet verdedigen. Handschoenen aan, gebitsbescherming in en je helemaal gek slaan op een bokszak. Naast conditietraining leer je de bokstechnieken zoals je bokshouding en het voetenwerk, maar ook hoe je een lekkere rechtse directe kunt verkopen of een fijne linkse hoek. Dit allemaal onder begeleiding van onze ervaren docenten die er een intensieve en ook erg leuke les van maken.

In de boksgroepen van dynamo is plaats voor iedereen en op elk niveau. De eerste les is gratis ter introductie. Daarna betaal je de bokslessen met de Dynamo strippenkaart. Per keer kost deelname één strip. Een strippenkaart met 10 strippen is verkrijgbaar voor €20,00 bij de balie. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur.

Lessen 2020

WEGENS DE HUIDIGE LOCKDOWN ZIJN ER MOMENTEEL ALLEEN ONLINE LESSEN OP DE DONDERDAGEN VAN 19.00 TOT 20.00 UUR. DEZE ZIJN TE VOLGEN VIA DYNAMO FACEBOOK .

Vervolgens gaan we na 19 januari hopelijk weer terug naar onderstaande:

Donderdag 18.00 tot 19:15 uur  Les gericht op technisch boksen Leeftijd 16+ Les is voor zowel beginners en gevorderden Locatie Dynamo Gymzaal

Donderdag 19.30 tot 20.45 uur  Les gericht op conditionele aspect Leeftijd 16+ Les is voor zowel beginners en gevorderden Locatie Dynamo Gymzaal

We proberen zoveel mogelijk te werken met een jaarplanning. Echter met de steeds veranderende regelgeving rondom Covid19 kan het zijn dat er gedurende 2020 en 2021 wat meer wijzigingen en aanpassingen zijn dan je gewend bent van ons.

Aanmelden
Iedere werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur kan je jezelf opgeven voor de lessen van jouw keuze. Dit doe je door te bellen naar de balie van Dynamo 040-239 3110 of meld je aan via de mail info@dynamo-eindhoven.nl .
Veiligheid
We verzoeken we jullie zo veel mogelijk eigen materiaal mee te nemen. Denk aan handschoenen, handdoek, water, etc. Douchen mag en kan bij Dynamo indien noodzakelijk maar wanneer je dit ook thuis kan doen raden we dit aan i.v.m. minimaliseren besmettingsgevaar. Voor en na de les draag je een mondkapje binnen het gebouw. Tijdens de lessen zijn er max 30 deelnemers en blijven we momenteel op 1,5 meter afstand van elkaar tijdens de training.
Ben je ziek, ben je verkouden, heb je koorts of ervaar je minimale klachten dan blijf je uiteraard thuis.
Zorg dat je zo min mogelijk tijd om de lessen heen in Dynamo bent.
Er is iemand bij de deur op de tijdstippen vlak voor de les en na de lessen om jullie naar binnen en buiten te laten.

 

 

Raphael Klompers

Boksen bij Dynamo! Train jezelf op een intensieve en leuke manier fit en weerbaar volgens jouw wensen! Dit doe je…

Lees meer