Dag Dinsdag
Tijd 19:00 - 20:15
Locatie Dynamo
Docent(en) Rio
Niveau Beginner
Les Boksles alle levels met extra aandacht voor techniek
Dag Dinsdag
Tijd 20:15 - 21:30
Locatie Dynamo
Docent(en) Gregor Orchowski
Niveau Beginner
Les Boksles alle levels High Intensity Workout
Dag Donderdag
Tijd 19:00 - 20:15
Locatie Dynamo
Niveau Beginner
Les Boksen alle levels De Kracht van Boksen
Dag Donderdag
Tijd 20:15 - 21:30
Locatie Dynamo
Niveau Gevorderd
Les boksen gevorderden Training gericht op sparren
Tickets Stel een vraag

Zomerrooster Dynamo Boksen 2022

Vanaf 25 juli t/m 13 augustus is er een zomerstop met boksen i.v.m. groot onderhoud. Daaromheen zullen de lessen doorlopen als normaal. Er is daarnaast nog 1 uitzonderingsweek namelijk de week van 22 t/m 28 augustus waarin er geen les i.v.m. introweken Fontys waarbij Dynamo als slaap en feestaccomodatie dient.

Boksen

In de boksgroepen van Dynamo is plaats voor iedereen en op elk niveau. De eerste les is gratis ter introductie. Daarna betaal je de bokslessen met de Dynamo strippenkaart.

Strippenkaart

Per keer kost deelname één credit. Een strippenkaart met 10 strippen is verkrijgbaar voor €20,00 via de Dynamo Eindhoven app of in het ledenportaal.

Heb je nog een een papieren strippenkaart dan kun je op de werkdagen tussen 9:00 en 17:00u langskomen bij de balie van Dynamo. Hier zetten ze dan jouw strippenkaart om in de digitale versie.

(Proef)les reserveren
Vraag een proefles aan via Tickets.
Voor een losse les, abonnement of een strippenkaart van 10 lessen download je onze app via de Google Play Store of via de App Store, en maak een account aan.
Voor een losse les ga je via de Dynamo app naar “rooster”. Vervolgens ga je naar de dag dat jij een les wilt volgen, ga naar de gewenste les en klik op “reserveren”. Klik vervolgens op “aanschaffen”.
Om een abonnement af te sluiten of voor het kopen van een strippenkaart ga je via de Dynamo App naar het ledenportaal. Vervolgens ga je via het menu naar “shop”. Kies het gewenste abonnement/strippenkaart en bevestig.

Voor vragen kun je nog steeds contact opnemen door te bellen naar +3140-2393110 of via onderstaand contactformulier.
Check ook eens onze veelgestelde vragen over hoe je onze Dynamo app gebruikt.

Regulier lesrooster

Dinsdag 19.00 tot 20:15 uur Leeftijd 16+ Les is voor beginners en ervaren boksers. In de les is er extra aandacht voor techniek. Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docent: Rio

Dinsdag 20.15 tot 21:30 uur Leeftijd 16+ Deze boksles is voor zowel beginners en gevorderden met de nadruk op een high intensity les (zweten dus). Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docent: Gregor

Donderdag 19.00 tot 20:15 uur Leeftijd 16+ Deze boksles is voor zowel beginners en gevorderden en laat goed de kracht van boksen zien. Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docente: Maria

Donderdag 20.15 tot 21:30 uur Leeftijd 16+ Deze boksles is voor gemiddelde en wat meer ervaren boksers waarin de nadruk op sparren en met elkaar de ring in ligt. Locatie Dynamo Gymzaal Max. 25 deelnemers per les. Docent: Martinus

Veiligheid
We verzoeken jullie zo veel mogelijk eigen materiaal mee te nemen. Denk aan handschoenen, handdoek, water, etc. Tijdens het sporten hoef je niet langer 1,5 meter afstand van elkaar te houden, als dat nodig is om de sport op een gepaste manier te beoefenen. Verblijf voor en na de les niet langer dan noodzakelijk. Ben je ziek, ben je verkouden, heb je koorts of ervaar je minimale klachten dan blijf je uiteraard thuis.
We proberen zoveel mogelijk te werken met een jaarplanning. Echter met de steeds veranderende regelgeving rondom Covid19 kan het zijn dat er gedurende 2022 wat meer wijzigingen en aanpassingen zijn dan je gewend bent van ons.

 

 

Gregor Orchowski
"#nopainnogain"
Lees meer
Rio
"Mijn les bij Dynamo is specifiek bedoeld voor mensen zonder vechtsportervaring om hen de basisprincipes van het boksen bij te brengen op fysiek en mentaal vlak. Dit houdt in dat je de basisbeginselen en technieken leert om op een verantwoorde wijze met jezelf, je trainingspartners en de sport om te gaan. Door dit te doen zul je ervaren dat boksen je veel kan brengen, wat je ook buiten de school kunt gebruiken."
Lees meer
Maria
"Hoi! Ik ben Maria,"
Lees meer
Martinus

In deze turbulente tijd is het altijd goed om tot bezinning te komen. Aangezien we in het leven mogen incasseren…

Lees meer
Heb je vragen over onze bokslessen, vul dan het contactformulier in:
Do you have any questions, please fill in the contact form:

Contact (Boksen)