Mijn profiel:
Hoe kan ik mijn profiel verder invullen?
Om je profiel compleet te maken ga je via de app naar “Ledenportaal”. Je gaat nu naar de webpagina van de app. Vervolgens ga je via het menu naar “mijn gegevens”, hier klik je op “Gegevens aanpassen”. Je kunt nu je profiel aanpassen zoals: je adres, geboortedatum, geslacht, etc. Ook kun je hier een profielfoto toevoegen. 

Ik voel me geen man of vrouw, kan ik dit aangeven in mijn profiel?
Als je nog geen account hebt dan kun je dit in het inschrijfformulier aangeven bij geslacht via “wil ik liever niet zeggen”. Momenteel is het nog niet mogelijk om dit aan te passen als je al een account hebt. Hier wordt aan gewerkt.

Reserveringen en abonnementen:
Ik wil graag een abonnement aanvragen, hoe doe ik dit?
Om een abonnement aan te vragen ga je naar “Ledenportaal” via de app. Je wordt nu doorgestuurd naar de webpagina. Ga naar “shop”. Vervolgens kies je het gewenste abonnement en klik je op “bestellen”. 

Ik wil graag een strippenkaart aanvragen, hoe doe ik dit?
Om een strippenkaart aan te vragen ga je naar Ledenportaal via de app. Je wordt nu doorgestuurd naar de webpagina. Ga naar SHOP. Vervolgens kies je de gewenste strippenkaart en klik je op “bestellen”. Let op: wanneer je een strippenkaart hebt gekocht, zul je naderhand nog wel zelf een les moeten reserveren. Dit doe je op dezelfde manier als wanneer je een losse les boekt, als je vervolgens doet reserveren dan worden de aantal credits die je hebt automatisch aangepast.

Ik wil graag een losse les boeken, hoe doe ik dit?
Voor een losse les ga je in de app naar Rooster. Vervolgens ga je naar de dag dat jij een les wilt volgen, ga naar de gewenste les en klik op Reserveren. Klik vervolgens op “aanschaffen”. 

Ik wil graag een proefles aanvragen, hoe doe ik dit?
Om een proefles aan te vragen ga je naar de lessenpagina. Bij de gewenste les klik je op “Tickets”. Je wordt nu doorverwezen naar een aanvraagformulier. Heb je al een Dynamo account, klik dan op “Inloggen”. Heb je dit nog niet, klik dan op “Registreren”. Vul vervolgens het formulier verder in en geef onderin aan dat het om 1 gratis proefles gaat, klik vervolgens op “Aanmelden”. 

Waar kan ik zien welke abonnementen en strippenkaarten jullie aanbieden?
Voor onze abonnementen en strippenkaarten ga je naar Ledenportaal. Ga vervolgens naar SHOP. Hier zie je ons huidige aanbod van abonnementen en strippenkaarten. 

Ik wil een abonnement aanvragen maar het blok waarvoor ik wil aanvragen is al begonnen, kan ik hier alsnog aan meedoen?
Ja, je kunt gewoon halverwege het blok een abonnement aanvragen. Er wordt een automatische berekening gemaakt voor het resterende bedrag zodat je niet voor het gehele blok hoeft te betalen. 

Ik ben aanwezig voor de les maar ik ben mij vergeten aan te melden, wat moet ik doen?
Geef dit even aan bij de leraar, diegene kan jou vervolgens aanmelden. Je krijgt vervolgens een betaalverzoek via de app. Als je een abonnement/strippenkaart hebt dan hoef je hierna verder niets meer te doen.

Betalingen en facturen:
Hoe kan ik facturen van mijn abonnementen inkijken?
Om je facturen in te zien ga je naar Ledenportaal. Vervolgens ga je naar “mijn abonnementen”. Hier kun je je facturen inzien en kun je zien welke abonnementen/strippenkaarten je hebt aangeschaft. 

Hoe kan ik zien of ik nog een factuur open heb staan?
Als je een factuur open hebt staan dan wordt dit aangegeven zo gauw je de Dynamo app opent.  Je kunt op deze link klikken om te betalen.
Heb je een abonnement dat automatisch loopt dan krijg je aan het einde van het blok ook een automatische mail met daarin een betaalverzoek. 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Om te betalen klik je op de link iDEAL. Vervolgens heb je de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard en PayPal.

Overig:
Waarom is het nodig dat ik me aanmeld via de app?
Het lijkt wat omslachtig maar op deze manier kunnen wij je gemakkelijk op de hoogte houden van veranderingen tijdens een les, als je les bijvoorbeeld niet doorgaat of als er een les wordt gegeven door een gastdocent, etc. Via deze weg kun je precies zien wanneer je wel of niet je les kunt volgen en wanneer er vakantie is, zo weet jij van tevoren waar je aan toe bent.