Dag Dinsdag
Tijd 18:00 - 19:00
Locatie Energy
Docent(en) Yvonne
Les Beginners
Dag Dinsdag
Tijd 19:00 - 20:00
Locatie Energy
Docent(en) Yvonne
Les Gevorderd
Dag Dinsdag
Tijd 20:00 - 21:00
Locatie Energy
Docent(en) Yvonne
Les Vergevorderden
Tickets Stel een vraag
Waarin je bij de meeste sporten gebruik maakt van bepaalde spiergroepen, speelt bij paalfitness de samenwerking tussen de spiergroepen een grote rol, op deze manier is het dus een work-out voor je hele lichaam. Souplesse, cardio en krachttrainingen komen in de lessen naar voren.  Door de bewegingen op en rondom de paal laat jij het er sierlijk, vloeiend en gestroomlijnd uitzien
Kosten

– Lessen reeks (10 lessen): €50,-
– Halve reeks (5 lessen): €25,-
– Losse les: €5,- + service kosten (Alleen voor in de zomervakantie. Normaal gesproken: 7 euro)
Gratis proefles is mogelijk op aanvraag!

Koop je ticket aan de balie of bestel ze alvast online!
Registreer je hier als member.

Lesrooster 2019-2020

Start nieuwe reeksen en instroommoment:

Door corona is reeks 3 niet volledig afgerond. Op dit moment zijn er inhaallessen voor onze vaste deelnemers gedurende de zomervakantie.

Wil je graag instromen? Dat kan. Online zijn er tickets voor losse lessen te koop. Op deze pagina kun je een losse les “zomervakantie reeks” bestellen door op deze link te klikken. Wanneer je een ticket besteld hebt, bel dan eventjes naar de Dynamo balie (040-2393110) om je voor de desbetreffende les aan te melden. Dit ivm de corona maatregelen. Daarover hieronder meer:

 

Corona-maatregelen Dynamo:

Op dit moment heeft dynamo nog géén open deur beleid. Dit betekend dat je, wanneer je deel wilt nemen aan een les of open training, je eerst telefonisch aan zult moeten melden. Dit kan elke werkdag tussen 8.30-20.00 uur.

Alleen met ticket en telefonische aanmelding kun je meedoen met de lessen.

Je kunt vanaf 5 minuten voor aanvang verzamelen bij de vooringang van Dynamo. De beheerder of docent zal stipt op de minuut de deur open doen en je naar de ruimte begeleiden. Alle dans lessen van Urban lab 040 vinden plaats in de gym. Op dit moment is de gevorderde en beginners groep samengevoegd. Dus is het een mixed level les. Deze vind iedere maandag van 19.00-20.00 uur plaats.

 

Kom je deelnemen? Volg dan de instructies van het personeel op en volg de aangegeven looproutes. Bedankt voor het begrip.

Yvonne

Yvonne van Loon, geboren en getogen in Eindhoven, is sinds 2009 werkzaam bij Dynamo als docente paalfitness. Van jongs af…

Lees meer

Heb je vragen over onze paalfitness lessen, vul het contactformulier in:

Contact (paalfitness)

  • Wil je een proefles aanvragen? Do you want to follow a trial class?

Foto's