Dag Dinsdag
Tijd 20:00 - 21:00
Locatie Gym
Docent(en) Edmerd Koffy
Les Beginners
Stel een vraag
Popping bestaat al sinds de jaren 70 en is ontstaan in Californië. Als een van de eerste funk-stijlen ligt popping dicht tegen hiphop aan. Het is gebaseerd op technieken van het snel spannen en ontspannen van je spieren. Optimale spiercontrole, dat is waar het bij popping om draait Wil jij ook leren bewegen als een robot of juist zo vloeiend als water? Kom dan de lessen checken!

 

Popping

Popping bestaat uit verschillende pops. Deze bewegingen worden gemaakt door je lichaam te spannen en ontspannen. Dit noemen ze hitten. Hierdoor ontstaan er schokbewegingen, die de dansers op het ritme van de muziek maken. Naast hitten zijn pops ook belangrijk in popping. Door golvende bewegingen te maken verbind je de hits met elkaar.

Op het moment zijn er geen popping lessen in Urbanlab040. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze les stuur ons dan een mailtje via het contactformulier. Zo kunnen we je op de hoogte houden, wanneer deze les weer terugkomt in het programma!
Edmerd Koffy

Edmerd Koffy, geboren op 1 maart 1994 afkomstig van Maastricht, is net als vele andere dansers begonnen door video clipjes…

Lees meer
Heb je vragen over onze Popping lessen, vul het contactformulier in:

Contact (popping)

  • Wil je een proefles aanvragen?