20 YEARS OF LOUD NOISE

No Turning Back, Green Lizard, Sisters Of Suffocation eva

za 06 / okt / 2018

Stijl Rock
doors 17:00
show 17:30
Locatie Dynamo
Ticket €20

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Loud Noise bestaat 20 jaar en dit wordt gevierd. Op zaterdag 6 oktober vindt het jubileumfeest plaats in Dynamo, Eindhoven en de eerste namen zijn bekend: Green Lizard, No Turning Back, For I Am King, Insanity Alert, Letters From The Colony, Sisters Of Suffocation, Shields en All Star Loud Noise. Ticketverkoop gaat via Loud Noise (zie ticketlink). Tickets kosten 22,50 in de voorverkoop.

 De avond wordt muzikaal aangekleed door een stevige lijst aan bands. Bands van het eigen Loud Noise roster, maar ook bevriende artiesten. De eerste namen die bekend zijn gemaakt: Green Lizard (met haar old school set), No Turning Back (met een speciale set), For I Am King, Insanity Alert, Letters From The Colony, Sisters Of Suffocation, Shields en All Star Loud Noise.

De tilburgse band Green Lizard heeft na een pauze van enkele jaren het podium weer gevonden. Met hun Nirvana set zijn ze de afgelopen jaren in menig podium te bewonderen geweest. Deze avond zullen ze echter een ‘old school set’ ten gehore brengen. Terug naar de roots van Green Lizard.

De hardcore band No Turning Back laat zien dat Hardcore nog steeds springlevend is. De band kenmerkt zich door haar harde werk en toewijding aan het genre. Al meer dan 20 jaar touren ze de wereld rond en hebben ze 8 platen uitgebracht. De band is een begrip in de hedendaagse hardcore scene met hun mix van old school groove en snelle breaks. Ook No Turning Back heeft voor deze avond een speciale set voorbereid.

De innoverende band Letters From The Colony is ontstaan 2010. Meteen vanaf de start hebben ze de intentie gehad om de bestaande metalwereld op haar grondvesten te doen schudden. De band brengt een mix aan death metal, metalcore en jazz overgoten met een vleugje prog. Een complexe hybride aan stijlen dat zeer origineel overkomt en overtuigt.

De metalband For I am King en de death metalband Sisters Of Suffocation zijn bevestigd voor ‘20 jaar Loud Noise.’ Met furieuze metal en brute vocalen zullen deze twee bands de voorliefde voor extreme metal van het boekingskantoor ten gehore brengen. De thrashmetalband Insanity Alert en de Engelse metalcore-formatie Shields spelen ook deze avond. Verwacht tenslotte nog een speciale set van de ‘All Star Loud Noise’ band, een groep muzikanten van het roster en medewerkers van het bedrijf.

www.facebook.com/NoTurningBackHC/
www.facebook.com/sistersofsuffocation/
www.facebook.com/greenlizardforever/
www.facebook.com/foriamkingofficial/
www.facebook.com/insanityalert/
www.facebook.com/Shieldsuk/
www.facebook.com/lettersfromthecolony

Op een later tijdstip worden er meer bands bekend gemaakt.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Grindhoven 2019
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo
Chelsea Grin + Oceano
Bestel tickets zondag 23 september Dynamo € 17.00
Pro Pain
Bestel tickets zaterdag 25 augustus Dynamo € 18.75