AC/DC (uk) + Imitallica

+ Up The Irons

za 25 / jan / 2020

Stijl Rock
Doors 19:30
Show* 20:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs €16,50
Ticketprijs €15.00
*servicekosten €1,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

NostalgicA zal ook in 2020 Dynamo voorzien van het nodige Tribute geweld. De eerste show die NostalgicA in 2020 presenteert is meteen een klapper van jawelste! AC/DC by AC/DCuk, Metallica door onze maten van Imitallica, daarbij komt nog een special guest. Een avondje om je broekpijpen te laten wapperen dachten wij zo.

AC/DCuk
Je hebt veel AC/DC tributes, maar de mannen van AC/DCuk snappen het. Met een Angus Young op gitaar die sprekend lijkt op het origineel (en dat niet alleen qua gitaar-sound), en een zanger die Brian Johnson kwa geluid heel goed benaderd. De totale show, is een show die je mag verwachten van een AC/DC tribute, schoolpakjes, opblaasbare Rosie, vuurwerk, Kanonnen en natuurlijk alle dikke hits van de AC/DC. Dat de band weet hoe het moet, had je eerder kunnen zien op Graspop, waar de tent letterlijk uit zijn voegen klapte!
www.acdcuk.com

IMITALLICA
De mannen van Metallica Tribute, Imitallica vieren graag hun feestjes in Dynamo. Hun laatste show in Dynamo was uitverkocht, niet gek met wat ons betreft de beste Tallica tribute in de lage landen. Ook Imitallica neemt hun complete show mee, maar ook de juiste nummers. Van “Kill ‘m All” naar “Hardwired… to self-Destruct. De nadruk ligt altijd op de eerste 5 Metallica platen, dus het is ten alle tijden een feest der herkenning, proost!!!
www.imitallica.nl

UP THE IRONS
Up The Irons, komt deze keer naar Dynamo met hun 20 Wasted Years tour. Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.
www.uptheirons.nl

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Fit For A King
Bestel tickets zaterdag 17 oktober Dynamo € 18.50
Midnight
Bestel tickets vrijdag 30 oktober Dynamo € 20,50
Grindhoven IX 2020
Bestel tickets zaterdag 28 november Dynamo € 21.50