Beartooth

Support: Another Now

wo 15 / jun / 2022

Stijl Rock
Doors 19:30
Another Now 20:00
Beartooth 21:00
Curfew 22:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 15,00
Ticketprijs € 13,50
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 16,00
Uitverkocht
Tickets gezocht

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Zet je maar schrap! Voordat je Beartooth deze zomer live gaat zien op festivals, krijg je eerst nog een keer de kans om een intieme clubshow bij te wonen. Op woensdag 15 juni opent Another Now de avond, helaas heeft Loathe deze show moeten annuleren.

Beartooth

In 2017 ging de kaartverkoop voor de show van Beartooth zó hard, dat deze verplaatst werd naar de Effenaar. We hadden niet verwacht de band ooit nog op bezoek te krijgen!  Nu de mannen een kleine tour met intieme clubshows doet voor het begin van de festival zomer, zijn wij dan ook razend enthousiast hun alsnog in Dynamo te mogen ontvangen!

In 2014 kwam “Disgusting” uit, deze werd in 2016 opgevolgd door “Aggressive”, twee jaar later was het “Disease” en ondertussen zijn we aangekomen bij het laatste wapenfeit “Below”! Keer op keer laat Beartooth zien dat mokerharde muziek met catchy refreinen bestaat en dat je deze goed kunt mixen met betekenisvolle songteksten. Geen wonder dat de fanbase van deze band de afgelopen jaren enorm gegroeid is. We kunnen niet wachten om Beartooth eindelijk in Dynamo te zien!
beartoothband.com

Another Now

De Eindhovense band Another Now stond al vaker in Dynamo. waaronder tijdens de Jera on Air bandbattle Guts & Glory die ze in 2019 wonnen. nu mogen ze openen voor Beartooth. In juni van vorig jaar bracht de band hun debuutalbum ‘OMNI’ uit. Geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en While She Sleeps.

Annulering Loathe

Helaas komt Loathe niet meer mee als support van Beartooth vanwege privé omstandigheden. Het statement van de band:

People of Europe, Due to family emergency, we regretfully withdraw from our upcoming European festival and club appearances. However, rest assured knowing that we will be returning to Europe in the coming months with more news to follow. Thank you for your patience, support and understanding

Infox

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 15,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ticketswap Tickets gezocht
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Nasty 2022
Bestel tickets woensdag 7 september Dynamo € 19,00
Cory Wells
Bestel tickets zaterdag 17 september Dynamo € 16,50
Another Now
Bestel tickets zaterdag 22 oktober Dynamo € 14,00