Dynamo Unplugged #1

w/ Bony Macaroni & GirlsGirlsGirls (seated)

vr 13 / nov / 2020

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 22:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €10.00
Ticketprijs €8.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas gaat door de aanscherping van de regels het concert van Bony Macaroni niet door op 13 november. Het concert is verplaatst naar 19 februari 2021.  Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, kaartkopers krijgen daarom een e-mail vanuit Ticketmaster en kunnen vanuit hier actie ondernemen.

Op 13 november 2020 krijgen we eindelijk weer een editie van Dynamo Unplugged, tijdens deze avonden nodigen we bands uit om een speciale, onversterkte, sessie te spelen. Tijdens de eerste editie van Dynamo Unplugged komen Bony Macaroni en GirlsGirlsGirls langs! Ben bij dit speciaal seated concert voor maximaal 30 personen!

Bony Macaroni 

De mannen van Bony Macaroni hebben naast een geweldige band naam ook nog ontzettend aanstekelijke pop punk/emo muziek. Dit hebben ze dan ook al meerdere malen laten horen, denk dan aan popronde en ook bij ons in de basement als opener van Mildtfest in 2019. Dit keer komen de mannen dus langs met een akoestische set!
www.facebook.com/wearebonymacaroni

GirlsGirlsGirls 

Begin dit jaar was GirlsGirlsGirls nog de support van Hot Milk bij ons in de basement en nu mogen de mannen het ook onversterkt laten zien in deze Dynamo Unplugged sessie. Ze spelen aanstekelijke pop rock muziek waar je volop van kan genieten!
www.facebook.com/xoxogirlsgirlsgirls/

Info 

Het gaat hier om een seated corona proof concert voor maximaal 40 bezoekers. De kaartverkoop is direct gestart. De kosten voor een kaartje zijn €10,00 per persoon. Bij de entree wordt naast een gezondheidscheck gevraagd of jullie uit hetzelfde huishouden komen en direct naast elkaar willen zitten, of naast elkaar of 1,5m. Onze host wijst jullie dan een plek aan in de zaal. Kaartkopers kunnen dan met twee personen samenzitten op een aangewezen plek. Er is geen deurverkoop op de avond zelf.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Fit For A King 2021
Bestel tickets zaterdag 23 oktober Dynamo
Mayleaf 20212
Bestel tickets vrijdag 16 juli Dynamo € 10.00
Cory Wells
Bestel tickets vrijdag 4 februari Dynamo € 16.50