Call It Off - Farewell show

Support: Bottles of Love

vr 13 / mei / 2022

Stijl Rock
Doors 19:30
Bottles of Love 20:00
Call It Off 21:00
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €10.00
Ticketprijs €8.50
Servicekosten €1.50
Deurverkoop €11.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Call It Off stopt ermee, maar niet voordat ze afscheid van ons hebben genomen, dit doen ze op vrijdag 13 mei 2022 bij ons op de Mainstage. Tranen en tissues gegarandeerd.

Call It Off

Zes jaar geleden presenteerde de Eindhovense poppunkband Call It Off zich aan het publiek, dit met de eerste single ‘Do It All Again’. Nu twee albums, tal van singles, flink wat support spots, festivals, veel airplay en tours verder, ‘doen’ ze het nog één keer. Zorg daarom dat je er bij bent, om de heren nog één keer een high-five te geven, nog één keer alle hitjes op ons afgevuurd te krijgen en nog één keer mee te schreeuwen.
facebook.com/callitoffNL

Bottles Of Love

In 2017 maakte Bottles Of Love een vliegende start toen het debuutalbum “Hush” binnenkwam in de Album Top 100 en de band niet weg te slaan was van de festivals. Later werd de band gekozen als een van de acts voor de Popronde en speelde de band in een uitverkochte AFAS Live samen met The Dirty Daddies. Call It Off is geen onbekende voor de band, eerder mocht Bottles Of Love namelijk al mee met de club tour van de band. We vinden het dan ook geweldig om beide bands op het podium te hebben tijdens deze speciale avond!

Info

Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,00 inclusief servicekosten hier op de website en op ticketmaster.nl. De deuren gaan 1 mei om 19.30 open.

info over verplaatst concert

Dit is het verplaatst concert van Call It Off dat eigenlijk gepland stond op 8 mei 2020, 18 september 2020 en 1 mei 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, kaartkopers hebben daarom een e-mail ontvangen vanuit Ticketmaster en kunnen vanuit hier actie ondernemen.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

Call it Off

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Breakdown of Sanity
Bestel tickets vrijdag 29 maart Dynamo € 20,00
Royal Rawk 2024
Bestel tickets vrijdag 26 april Dynamo Gratis
Dragged Under
Bestel tickets dinsdag 23 april Dynamo € 19,50