Chris Cresswell + Northcote

Support: all dogs go to heaven (solo)

do 07 / mrt / 2024

Stijl Rock
Doors 19:00
Aanvang show 19:30
Curfew 23:00
Locatie Basement
Ticketprijs € 17,50
Deurverkoop € 18,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op vrijdag 7 maart komen Chris Cresswell en Northcote samen naar Dynamo met hun If You Roam co-headline tour! Het support wordt op deze avond verzorgd door niemand minder dan all dogs go to heaven (solo)!

Chris Cresswell

De zanger/gitarist Chris Cresswell is vooral bekend van zijn werk met The Flatliners, maar begon in 2014 aan zijn solocarrière. Dat jaar bracht hij dan ook zijn debuutplaat “One Week” uit, die binnen zeven dagen volledig opgenomen werd! Het album is een collectief aan akoestische tracks geworden, maar op de meest recente singles horen we ook elektrische gitaren. Hij deelde het podium al met onder andere Errollyn Wallen en nu komt hij naar Dynamo toe. Hier wil je bij zijn!

Northcote

Canadese muzikant Northcote veroverde al verschillende podia samen met artiesten als Frank Turner, The Gaslight Anthem, Wintersleep en The Wooden Sky. Met zes albums op zak, waarvan “Wholeheart” dit jaar uitkwam, heeft Matthew Daniel Goud genoeg nummers om uit te kiezen. Punkrock, folkrock en zelfs een vleugje post-hardcore zal voorbijkomen tijdens deze show.

all dogs go to heaven (solo)

Rauwe akoestische emo-indiefolk overwoekerd door scherpe melancholie. Met wortels in de punkscene legt all dogs go to heaven een brug tussen pakkende, dromerige gitaarmelodieën en oprechte teksten. Sinds 2023 als band, deze avond solo.
all dogs go to heaven 

 

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 september om 11:00u voor € 17,50. Indien er nog tickets verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze € 18,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Royal Rawk 2024
Bestel tickets vrijdag 26 april Dynamo Gratis
Emo Night Mainland
Bestel tickets zaterdag 20 april Dynamo € 13,00
Dragged Under
Bestel tickets dinsdag 23 april Dynamo € 19,50