Clawfinger + Support

25 YEARS DEAFER DUMBER BLINDER TOUR

za 08 / dec / 2018

Stijl Rock
Doors 20:00
Show 20:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs €26.50
Ticketprijs €25.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Even terug in de tijd, 1993 that is! Vanavond op mainstage Dynamo: Clawfinger, die hun debut plaat in zijn geheel gaat spelen. Een dikke trip down memorie lane!!

’90 muziekles

Welke platen en artiesten vielen op? Bjork kwam met haar “Debut”, Radiohead scoorde een monster hit met “Pablo Honey’s” megahit “Creep”. Nirvana kwam met “in Utero”, Smashing Pumkins met “Siamese Dream, Areosmith met “Get A Grip”. Hiphop roerde zich met The Wu-Tang Clan (‘Enter the wu-tang/ 36 chambers) en Snoop Dog’s “Doggy Style”.

In de wondere wereld van de Metal kwamen uit: Cannibal Corpse “Hammer Smashed Face EP’, “Heartwork” van Carcass. Metallica bracht de “Live Shit; Bingo & Purge” boxset uit, Sacred Reich “Independent”, Savatage “Edge of Thorns”, Tool kwam met “Undertow, Sepultura met “Chaos AD”, en “Bloody Kisses” van Type O Negative werd grijs gedraaid! Op DOA drukt iemand op het juiste knopje en zorde dat daar het geweldige live album “ The Eindhoven Insanity” van Gorefest werd opgenomen!

Kortom een geweldig jaar in de muziek, met wellicht Rage Against The Machine’s en Clawfingers debut albums als meest opvallende releases! Rapmetal was doorgebroken naar het grote publiek! Beide platen werden scheel gedraaid in de alto disco’s, en zo groeide beide debuut platen tot absolute klassiekers! Einde muziekles!

CLAWFINGER LIVE

Vanavond kunnen we in Dynamo even terug naar die Alternative en Heavy jaren 90’s met op het podium Clawfinger, die de debut plaat “Def, Dumb en Blind” in zijn geheel komen spelen. Dus kom schudden met je kont, kom die teksten van nummers als “Nigger”, “Wonderfull World”, “The Truth”, “Don’t get me Wrong” en “Rosegrove” mee brullen! En maak die stagedive as it was 1993. Natuurlijk komen er ook de hits van opvolger “Use Your Brain” voorbij, aangevuld met de tofste hits uit de jaren 90’s gedraaid door de dj’s.
www.facebook.com/clawfinger.net/

SUPPORT: KID HARLEQUIN

Trek jij bands als Nine Inch Nails, Deftones, Korn en A Perfect Cirle? Dan zit je goed bij Kid Harlequin, De EP van de band, bracht ze in zalen als HMH, Ziggo Dome en Paradiso. De Rotterdammers deelden het podium met Alter Bridge, Mushroomhead en Placebo. Reden genoeg om nieuwsgierig te worden toch?

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prognosis 2020, dag 1
Bestel tickets zaterdag 21 maart Dynamo
Popquiz Marathon 2020
Bestel tickets woensdag 20 mei Dynamo € 29
ACDCuk
Bestel tickets zaterdag 25 januari Dynamo € 16,50