Counterparts

Support: Kublai Khan TX + Paleface Swiss + Dying Wish

vr 28 / apr / 2023

Stijl Rock
Doors 18:30
Dying Wish 19:00
Paleface Swiss 19:45
Kublai Khan TX 20:30
Counterparts 21:40
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 22,50
Deurverkoop € 23,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De band is pas net vertrokken uit Europa, maar op vrijdag 28 april komt Counterparts alweer terug naar Nederland! Deze keer voor een show in Dynamo, samen met Kublai Khan TX, Paleface Swiss en Dying Wish!

Counterparts

Er is onrust in het leven dat ontstaat, doordat men constant bezig is met het voorbereiden op veradering. Wanneer je de verandering aan ziet komen, maakt dit het soms alleen maar erger; dat is het fenomeen dat Counterparts vastlegt op hun zevende album “A Eulogy For Those Still Here”. De Canadese band heeft ondertussen 15 jaar aan ervaring onder hun riem en ging van underground band, naar een onmisbare en welgeliefde band in de scene. We kunnen dan ook niet wachten om de band opnieuw te mogen ontvangen in Eindhoven!
counterparts905.com

Kublai Khan TX
Hypnotische en mokerharde metalcore, zo kun je Kublai Khan TX het beste omschrijven. De band werd in 2008 opgericht en bracht in 2019 hun vierde album “Absolute” uit. De Amerikanen zijn niet vies van het benoemen van sociaal relevante thema’s in hun muziek en scoorde hun grootste hit tot nu toe met The Hammer, dat over social anxiety gaat. De band tourde eerder al met Stray From The Path en Despised Icon, maar nu is het tijd om het publiek op te warmen voor Counterparts!
kublaikhantx.com

Paleface Swiss
Paleface Swiss bracht in maart hun tweede album genaamd “Fear & Dagger” uit. Op dat album liet de band wederom merken even ridicuul als dreigend te zijn: een lijn die de band succes loopt. Een beatdown hier, een beetje hardcore daar: zeker de moeite waard om te checken.
palefaceofficial.com

Dying Wish

Dying Wish is dan wel een relatief nieuwe naam in de hardcore scene, maar heeft zich al gevestigd tussen de grote namen! De band helpt met hun muziek mee aan de heropleving van postmodern noisecore en verweeft heavy metal met chaos gedreven punk. Ze deelden het podium al vaker met Terror, Comeback Kid en Jesus Piece en trokken zelfs de aandacht van Knocked Loose, waar ze twee tracks mee maakten! De Portland, Oregon natives brachten in augustus de eerste single van hun debut album ‘Innate Thirst’ uit via SharpTone records.
Facebook.com/DyingWish503

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 december om 11.00u voor € 22,50 in de voorverkoop. Tickets aan de deuren kosten € 23,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Breakdown of Sanity
Bestel tickets vrijdag 29 maart Dynamo € 20,00
Dragged Under
Bestel tickets dinsdag 23 april Dynamo € 19,50
Chris Creswell + Northcote 2023
Bestel tickets donderdag 7 maart Dynamo € 17,50