Dashboard Confessional

Acoustic Solo show, support: Pronoun

za 23 / nov / 2019

Stijl Rock
Doors 19:00
Show* 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs €19.00
Ticketprijs €17.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 23 november komt songwriter Chris Carraba met Dashboard Confessional voor een exclusieve akoestische soloshow naar Dynamo toe. En niet zomaar een show, maar de allereerste headlineshow ooit in Nederland! Als voorprogramma neemt hij singer songwriter Pronoun mee. Daarnaast kun je naar de show gratis blijven hangen voor Emo Night #3.

DASHBOARD CONFESSIONAL

Na een aantal jaar radiostilte is Dashboard Confessional eindelijk terug. Het geesteskindje van Chris Carraba bracht in 2018 in de vorm van ‘Crooked Shadows’ een fijne comebackplaat uit; z’n eerste album in 9 jaar. Hij begon Dashboard Confessional aan het eind van vorige eeuw als uitlaatklep voor zijn meest persoonlijke gevoelens en interne strubbelingen naast z’n vaste groep Further Seems Forever. Vanaf het debuut ‘The Swiss Army Romance’ groeide het project langzaam uit tot een volledige band. Dankzij klassiekers als ‘Vindicated’, ‘Stolen’ en meer wordt z’n groep vandaag beschouwd als een emorock-pionier. Voor deze tour gaat hij terug naar z’n basis als solo-muzikant, waarbij hij zichzelf enkel begeleid met een akoestische gitaar, terwijl de setlist bestaat uit deep cuts, diverse covers en de nodige fan-favourites. Dit wordt een unieke show!
www.dashboardconfessional.com

Pronoun

www.musicpronoun.com

Info

Tickets verkrijgbaar voor €19,00 inclusief servicekosten. Daarnaast mag je daarna gratis blijven hangen voor  Emo Night #3

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
GRINDHOVEN IX
Bestel tickets zaterdag 4 april Dynamo
Booze And Glory 2019
Bestel tickets vrijdag 22 november Dynamo € 19.00
Acres
Bestel tickets donderdag 5 september Dynamo € 14.00