Destruction

support: Warbringer + Crisix + Domination Inc

zo 29 / nov / 2020

Stijl Rock
*Doors 15:00
Show 16:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €25.00
Ticketprijs €22.50
servicekosten €2.50
Deurprijs €30.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Zin een duchtig potje headbangen? Dan zit je op 29 november lekker ouderwetse matinee Trashshow in Mainstage Dynamo. De Duitse Thrashkeizers van Destruction komen richting Dynamo om hun laatste plaat “Born To Persish” te promoten en nemen daar 3 super support in mee! USA Thrashers Warbringer, uit Spanje Crisix en uit Griekenland Domination Inc. Neem je nekbrace mee, want geheid dat je nek de volgende dag wat slijtage gaat ondervinden.

Destruction

Ze vinden zich zelf de uitvinders van Thrashmetal, nou laten we het zo zeggen, ze waren er verrek vlug bij in de 80s. En ja, zeer succesvol. Met bands als Sodom en Kreator mag Destruction zeker gezien worden als een van de grondleggers van de Europes Thrashmetal scene. De band heeft zich de afgelopen 40 jaar suf getoured over de hele wereld en sloeg daar Dynamo zeker niet in over. Het is inmiddels heel wat jaartjes geleden dat de band in Dynamo stond. Dynamo Metal is dan ook blij (zeker met de support erbij) dat Destruction weer eens komt knallen in Dynamo, “Welcome back Smier and co!”

Warbringer

Uit de USA komt Warbringer, na de start in 2004 ging de band meteen op tor met bands als Testament, Exodus, Arch Enemy, Megadeath en jawel met Destruction en Kreator. Liefhebbers van Thrash met hier en daar een stevige punk en hardcore invloeden, denk hierbij aan Anthrax, die zullen op hun wenken bedient worden. Gas d’rop!

Crisix

Deze spanjaarden met je in de gaten gaan houden! Fans van oa Nuclear Assault, Vio-lence, Anthrax gaan dit orkestje zeker trekken. Winnaar van de Spaanse WOA-battle weet wat (oldschool) Thrashen inhoudt, snel, agressief en nooit stil blijven staan!

Domination Inc

Uit Griekenland bestaat sinds 2011. Ook deze mannen zijn inmiddels al flink “ingetourd” en weten de rol als opener van deze Uber Thrashtour zeker waar te maken!

Tijdschemo ovb

15:00 uur doors
16.00 uur Domination
16.50 uur Crisix
17.40 uur Warbringer
18.50 uur Destruction

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Popquiz Marathon 2021
Bestel tickets woensdag 12 mei Dynamo
Bierproeverij & Vette Video’s
Bestel tickets zaterdag 28 november Dynamo € € 15,00
Midnight
Bestel tickets vrijdag 30 oktober Dynamo € 20,50