Dodgeball Tournament 2017

zo 17 / sep / 2017

Stijl Rock,
Start programm 12:00
Locatie Dynamo
Teamticket €60.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Wegens het uitblijven van inschrijvingen gaat het Dodgeball tournooi op 17 september niet door.

Eindelijk, Dynamo Hardt is weer terug met het legendarische internationale Dodgeball evenement! Het concept is als vanouds: een Dodgeball toernooi in de sportzaal van Dynamo met goeie muziek, (veel) bier en ballen harder dan ooit!

Inschrijven
Je schrijft je in met een team van minimaal 6 personen (geen maximum). Inschrijven kost 10 euro per teamlid, dus 60 euro voor je complete team. Hiervoor krijg je 4 consumptiebonnen, te besteden op de dag zelf. Om mee te doen, koop je je ticket via de Dynamo website. Als je het ticket in huis hebt, maak er even een foto van en stuur die naar dodgeballdynamo@gmail.com, met vermelding van:
– Naam van je team
– Namen van alle teamleden
– Artiest + titel van nummer voor de intimidatieronde
– Wel/niet BBQ (+ voorkeur vega/vlees)

Inschrijven met je team kan tot uiterlijk 3 september 2017 via dodgeballdynamo@gmail.com. Er is plek voor maximaal 12 teams.

Eten en drinken
Er wordt ook een BBQ geregeld. Wil je graag mee-eten, dan kost dat € 13,- per persoon extra. Er is keuze tussen vega en vlees. Graag de voorkeur via mail doorgeven. Bestel je persoonlijke BBQ-ticket tot 3 september 2017 via de Dynamo website.

Originaliteitsprijs
Zoals op elke editie moedigen we de teams aan om verkleed te komen. Bedenk een origineel thema en trek je mooiste pakje aan. Het team dat het mooist verkleed is, wint de originaliteitsprijs.
Nieuw op deze editie is de ‘intimidatieronde’. Bij de opening van het evenement vragen we elk team zichzelf te presenteren (en de tegenstanders te intimideren) onder begeleiding van zelfgekozen muziek.

Contact
Mail dan naar dodgeballdynamo@gmail.com.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven