Dynamo Real

w/ Tastic + Zeno

do 23 / apr / 2020

Stijl UrbanLab
Doors 20:00
Show 20:45
Locatie Basement
Totaalprijs €10.00
Ticketprijs €8.50
*servicekosten €1.50
Deurprijs €10.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Één van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het concert van Call It Off dat gepland stond op 8 mei.

Het concert gaat verplaatst worden en we zijn nog op zoek naar een nieuwe datum.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website en krijg je bericht vanuit Ticketmaster.

Dynamo Real

Dynamo Real is de nieuwe hiphop avond met tekstuele diepgang. De crossover tussen beats en spoken word. Het draait bij Dynamo Real niet om bravoure, status krijgen of aan de buitenwereld laten zien dat je het gemaakt hebt. Het draait om verhalen uit het echte leven. Donderdag 23 april is de eerste editie van Dynamo Real met oa Tastic en Zeno.

Tastic

De muzikale stijl van Tastic wordt beschreven als ‘Trappy, RnBish Indie Hiphop’. De creatieve mix resulteerde in een deal bij Sony Music NL. Toch koos Tastic ervoor om zijn laatste singles onafhankelijk te releasen. De afgelopen tijd heeft Tastic veel nieuwe tracks gedropt waar vooral A Team en Frank Motion uit springen.

Sterk beïnvloed door de sounds van Biggie, Tribe Called Quest, Frank Ocean en The Weeknd, is dit geen doorsnee urban maar een ode aan jeugdige muziek met verrassende elementen en een dieper verhaal, verwikkeld in Nederlandstalige storytelling.
www.facebook.com/TasticMp3/

Zeno

Zeno is een gedreven artiest uit het Brabantse dorp Rijen. Eerlijkheid is het thema dat voor hem centraal staat. Onderweg naar volwassenheid weegt hij goede en slechte eigenschappen tegen elkaar af en laat hij zien hoe het leven eruit ziet van iemand die tegen de stroom in gaat.
 Het is de combinatie van trap en singer-songwriter invloeden die zijn sound uniek maakt. Zijn warme stem, dromerige beats en wavy vocal cuts brachten hem al ver, met shows op WOO HAH! en FunX als échte uitschieters.
Na het release van ‘Vallen Als de Nacht’ en ‘Balans’ is het tijd voor een nieuw hoofdstuk dat ‘Nieuwe Memories’ gaat heten. Op de derde EP neemt Zeno je mee in het leven van een jong-volwassen artiest en vertelt hij je over zijn schooltijd, relaties, vriendschap en genieten. www.facebook.com/zenowachtig/

Info

Tickets gaan vanaf 26 februari om 14.00 in de voorverkoop voor €10,00 inclusief servicekosten. De deuren gaan 23 april om 20.00 open.

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
NDS Hiphop Collab 2000
Bestel tickets zaterdag 1 januari Dynamo
Popquiz Marathon 2020
Bestel tickets woensdag 20 mei Dynamo € 29.00
Popquiz Marathon 2021
Bestel tickets woensdag 12 mei Dynamo