Equilibrium

Lord Of The Lost + Nailed To Obscurity

do 13 / feb / 2020

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:15
Locatie Dynamo
Totaalprijs €23.50
Ticketprijs €22
*servicekosten €1,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De epische Duitse metalband Equilibrium komt op 13 februari na twee jaar terug naar Dynamo. Samen met twee te gekke supports Lord of the Lost en Nailed To Obscurity, en een nog te verschijnen nieuw album ‘Renegades’, wordt dit sowieso weer een feestje!

EQUILIBRIUM
Equilibrium is een van de toonaangevende folk metalbands uit Duitsland, dat epische thema’s combineert met een misschien nog wel epischer metalgeluid. Het is inmiddels drie jaar geleden sinds de meest recente plaat ‘Armageddon’ werd uitgebracht, maar in augustus komt eindelijk de opvolger ‘Renegades’ uit. De zesde langspeler van het gezelschap dat aan het begin van dit millennium werd opgericht door bandleider René Berthiaume. Na hun geweldige headlineset op Dynamo’s Into the Forest Festival in 2016, belooft dit wederom een prachtig feest te worden!

LORD OF THE LOST
De Duitse dark rockgroep Lord Of The Lost is een van de meest unieke Duitse bands, dat van elke show een waar spektakel maakt.

NAILED TO OBSCURITY
Het eveneens Duitse Nailed To Obscurity is een melodieuze death doomband uit de stal van het prestigieuze Nuclear Blast Records.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prognosis 2020, dag 1
Bestel tickets vrijdag 20 maart Dynamo
Prognosis 2020, dag 1
Bestel tickets zaterdag 21 maart Dynamo
ACDCuk
Bestel tickets zaterdag 25 januari Dynamo € 16,50