Error

SØWT, Pressure Pact, De Kaak, Permanent Debt & Filosoof Daan Keij

vr 15 / jun / 2018

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Dynamo
Ticket €4.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De tweede van een reeks nieuwe Dynamo shows die verwarring zullen zaaien in de oren, ogen en oksels van muziekliefhebbers zonder grenzen: Dynamo Error. Dit keer met wederom 5 kekke acts, komen ze:

SØWT

Na het wegvallen van bands als Peter Pan Speedrock & Rompenprop was men in Eindhoven even bang dat het gedaan was met de geuzennaam “Eindhoven Rock City”. Gelukkig is daar ineens een lading aan nieuwe talentvolle bands die de komende jaren elk Nederlands podium kapot zullen gaan spelen. Een van deze bands is SØWT. Dit orkest speelt een lekkere mix van noise-pop, punk en repetitieve grunge. De invloeden van bands als Sonig Youth en Hole zijn goed te horen en vandaag zal dit kwartet tevens haar nieuwe EP “Junkies Boneyard” presenteren!

PRESSURE PACT

Snel, gemeen, belachelijk, ranzig, onbeholpen & knoeper hard zijn een aantal termen die bij je op zullen komen wanneer je deze gasten aan het werk ziet. Oldschool Boston hardcore maar dan uit Tilburg. De band is uitermate geschikt voor iedereen die zijn hardcore het liefst oldschool heeft en wild wordt van bands als Negative FX, Slapshot, The Boston Strangler en The Flex. Stop je shirt in je broek, haal die tondeuse over je klets en zet je beste oer-man/vrouw-stomp in!

THE KAAK

Normaal denk je bij 77 punk aan een stel uitgebluste ouwe zakken die in hun punkkleertjes van vroeger nog een keer een zak geld op willen komen halen bij een festival als Rebellion. De link met twee jonge knapen (14 en 16) die samen ongecompliceerde herrie maken en een van de vetste punksingels van het jaar hebben uitgepoept zul je normaal niet leggen. Kom dat zien! Trek je bondagebroek aan en kijk uit dat die twee belhamels je chromosoompjes niet stelen!

PERMANENT DEBT (BEL)

In België lijken ze het nog te snappen. Een pot goeie punk moet niet alleen je oren laten bloeden maar moet je na een show van 15 minuten ook het gevoel geven dat je een pak slaag van Badr Hari hebt gehad. Dit laatste kun je deze band uit Gent/Antwerpen wel toevertrouwen. ALLES NAAR DE KLOTEN!

FILOSOOF DAAN KEIJ

Allemaal mooi en aardig die muziek, maar we moeten ook iets leren. Daan Keij zal een lezing over een nog onbekend onderwerp komen geven. Benieuwd wat je kunt verwachten? Tot 15 mei zul je het met deze Wikipedia beschrijving van het begrip Filosofie moeten doen: “De filosofie of wijsbegeerte is de oudste theoretische discipline die het verlangen en het streven uitdrukt naar kennis en wijsheid. Zij kwam voor het eerst echt op in de 6e eeuw v.Chr.. Een beoefenaar van de filosofie wordt een filosoof of wijsgeer genoemd.”

Kaartverkoop start 11 mei 2018, om 18:00u

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Blood Youth
Bestel tickets dinsdag 12 maart Dynamo € 14.00
Drug Church
Bestel tickets maandag 11 februari Dynamo € 16.50
Excel
Bestel tickets zondag 24 maart Dynamo € 23.50