Evergrey

Verplaatst naar 16 september 2022.

vr 22 / okt / 2021

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 23,50
Ticketprijs € 20,00
*servicekosten € 3,50
Deurverkoop € 25,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas kan de show van Evergrey op 22 oktober geen doorgang vinden. In plaats daarvan komt de band op 16 september 2022 naar Dynamo met special guests Fractal Universe & Virtual Symmetry! Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van deze show.

Evergrey

Evergrey is een melodisch geladen progressieve metal band uit Göteborg, Zweden. Opgericht in 1995 door gitarist / zanger Tom S. Englund, die het enige constante lid van de band is gebleven. Evergrey slaagt erin om technische composities vol dramatiek toch toegankelijk te maken. Het heeft de Zweden een grote fanbasis opgeleverd en hen tot één van West-Europa’s belangrijkste exportproducten van progressieve metal gemaakt. Er zijn weinig groepen waarbij het zo lekker is om jezelf onder te dompelen in een melancholisch bad. Na het succes van “The Storm Within” (2016) en “The Atlantic” (2019), heeft de band op 26 februari 2021 met “Escape Of The Phoenix” een nieuwe plaat voor ons klaar staan. Wederom neemt de band ons mee op een zware, mistroostige reis vol met pakkende melodieën zoals alleen Evergrey dat kan.
www.facebook.com/Evergrey

Witherfall

Witherfall is een Amerikaanse band die in 2016 is gestart en geformeerd door Iced Earth gitarist Jake Dreyer en Sanctuary zanger Joseph Michael. In zijn oorsprong is Witherfall een melodieuze heavy metal band met progressieve trekjes. Kenmerkend voor het geluid van de groep zijn de prachtige technische gitaarpartijen, riffs en solo’s en de typerende zang van Joseph Michael. Witherfall doet bijvoorbeeld veel denken aan bands zoals: Iced Earth en Nevermore, maar er bestaat een grote kans dat ook fans van Dream Theater worden aangetrokken tot de muziek van Witherfall.
facebook.com/witherfall

Dust In Mind

Deze Franse band laat het stof van je afschudden en overspoelt je gehoorgangen met een interessante mix van symphonic en industrial metal. De band verpakt zijn songs in spannende hooks en catchy melodieën met elektronische accenten. Op hun laatste plaat “From Ashes To Flames” (2018) weet Dust In Mind gepassioneerd zijn boodschap over te brengen zonder compromissen.
facebook.com/DustInMindMusic

Info

Tickets zijn per direct verkrijgbaar voor €23,50 inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prognosis Presents
Bestel tickets zondag 10 maart Dynamo € 37,50
Atheist + Cryptopsy
Bestel tickets vrijdag 15 maart Dynamo € 26,50
Dynamo Metalfest Bandbattle
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 00,00