Dynamo Unplugged #2

w/ Jason Waterfalls + Windup Space (seated)

vr 11 / dec / 2020

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 22:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €10.00
Ticketprijs €8.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 11 december 2020 komen Jason Waterfalls en Windup Space langs voor een editie van Dynamo Unplugged! Tijdens deze avonden nodigen we bands uit om een speciale, onversterkte, korte sessie te spelen.

Jason Waterfalls 

De heren van Jason Waterfalls zijn bekend bij Dynamo. In 2018 stonden ze nog in het voorprogramma van Tonight Alive. Daarna deelden ze nog vaker het podium met internationale bands. Ook speelden ze samen met Against The Current en Hands Like Houses. De muziek van de band uit Utrecht doet denken aan Britse powerhouses zoals Don Broco en Nothing But Thieves. Kortom, zeker de moeite waard om even te checken.
www.facebook.com/Jasonwaterfallsband

Windup Space 

Windup Space neemt inspiratie uit bands als Biffy Clyro, Jimmy Eat World en Basement. Met deze inspiratie timmeren ze al een tijdje aan de weg. Het rauwe en dynamische sound zorgt voor energieke performances.
www.facebook.com/windupspaceband

Info 

Het gaat hier om een seated corona proof concert voor maximaal 40 bezoekers. De kaartverkoop is direct gestart. De kosten voor een kaartje zijn €10,00 per persoon. Bij de entree wordt naast een gezondheidscheck gevraagd of jullie uit hetzelfde huishouden komen en direct naast elkaar willen zitten, of naast elkaar of 1,5m. Onze host wijst jullie dan een plek aan in de zaal. Kaartkopers kunnen dan met twee personen samenzitten op een aangewezen plek. Er is geen deurverkoop op de avond zelf.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Call It Off 2021
Bestel tickets zaterdag 1 mei Dynamo € 10.00
Bleed From Within
Bestel tickets woensdag 3 november Dynamo € 17.50
Holding Absence 20201
Bestel tickets zondag 24 oktober Dynamo € 16.50