Laylo

Support: VUIST (Yengi, Jasja, Mocean, Mw4y, Siewie, Speedy, Humanrap, Hooge, De eendrie, Anz, Akuma Jin, 4tydan en Lil Zidje)

vr 10 / feb / 2023

Doors 19:30
VUIST 20:00
Laylo 22:45
Locatie Basement
Gratis € 0,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 10 februari komen Laylo + alle artiesten van VUIST (Yengi, Jasja, Mocean, Mw4y, Siewie, Speedy, Humanrap, Hooge, De eendrie, Anz, Akuma Jin, 4tydan en Lil Zidje) een GRATIS show spelen in de Basement van Dynamo!

Laylo

Laylo is een Eindhovense rapper bekend van nummers als Boy en Niemand Weet. Laylo zorgt voor herres tijdens een show waar gegarandeerd moshpits plaatsvinden. Zijn BoomBap en A$AP TRAP style spreken puur Hip-hop tijdens zijn show. In 2017 kwam hij op de radar door STUKTV die een 101Barz sessie voor hem regelde. Laylo valt op tussen de rappers omdat hij zich niet aan de regels houdt. Hij legt emotie, verhaal en kracht neer in zijn muziek. Na een moeilijke jeugd verteld hij alles wat hij meemaakt in zijn nummers. Hij heeft in 2019 op WOOHAH opgetreden. Na zijn tijd bij het TRIFECTA gaat hij nu solo verder in de straten van Eindhoven.

VUIST

Wat gebeurt er als je rappers, producers en visuele artiesten een weekend in een huisje zet? VUIST. Een heel weekend werken een selectie rappers en producers samen aan nieuw materiaal. Zij worden gedurende het weekend ondersteund door coaching, studioapparatuur en alle tijd en ruimte om volledig op te gaan in de muziek. Aan het eind van het weekend liggen er tracks en videoclips en wordt er zelfs een korte documentaire over het weekend gemaakt.

Ben jij benieuwd wat voor gaafs er dit jaar in elkaar gezet is? Bekijk de recap:

Recap day 1

Recap day 2

Recap day 3

Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Counterparts
Bestel tickets vrijdag 28 april Dynamo € 22,50
In Extremo 2023
Bestel tickets vrijdag 24 februari Dynamo € 25,00
Stream of Passion
Bestel tickets zaterdag 9 september Dynamo € 22,50