Lionheart

Verplaatst naar ZO 09 OKT 2022

do 04 / nov / 2021

Stijl Rock
Doors 18:00
Show 18:30
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €26.50
Ticketprijs €25.00
*servicekosten € 1,50
Deurticket €28.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Door de nog steeds onzekerheden rondom het Coronavirus (COVID-19) en de daarbij horen maatregelen is het concert van Lionheart verplaatst naar 9 oktober 2022.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, kaartkopers hebben daarom een e-mail ontvangen vanuit Ticketmaster en kunnen vanuit hier actie ondernemen.

Nooit te vroeg om een show zoals deze aan te kondigen, want het is lang geleden dat je een hardcore package als deze gezien hebt bij Dynamo! Op donderdag 4 november komen namelijk de “Kings of Heavy Hardcore” LIONHEART een knallende show verzorgen, met niemand meer dan TERROR, GET THE SHOT en DYING WISH als opwarmers! Zet je schrap voor een kolkende massa van in rond maaiende ledematen, want dit wordt een show die je lang niet gaat vergeten.

LIONHEART

Sinds 2004 geeft Lionheart al groovende en energieke liveshows. De Hardcore machine kwam in 2019 stompend terug van een hiatus met het album ‘Welcome to the West Coast II’, een album met sing-alongs, vette breakdowns en dikke riffs. Vorige jaar deden ze er nog een schepje bovenop in de vorm van het album ‘Valley of Death’. De band laat keer op keer zien bereid te zijn om in de hardcore standaarden te breken met hun bittere en meedogenloze lyrics.
www.facebook.com/lionheartca

TERROR

De snelle, harde en straight to your face hardcore band uit Los Angeles, California die geformeerd is in 2002, is zeker geen onbekende voor ons bij Dynamo. Met ruim 18 jaar ervaring en zeven albums op zak, is Terror een van de meest gevestigde naam in de scene. De band staat bekend om hun top notch live shows, waarin ze alles geven wat ze hebben. Het kost de hardcoregiganten nooit enige moeite een zaal te transformeren tot een kolkende massa van in het rond maaiende ledematen!
www.facebook.com/terrorhardcore

GET THE SHOW

Demonische tonen en woede afkomstig uit Quebec City, Canada; dat is Get The Shot. De band vormde zich in 2009 en brengt sindsdien het geluid van 90’s hardcore bands en 80’s thrash metal met zich mee. In 2017 brachten ze hun laatste album ‘Infinite Punishment’ uit, een donker album gemaakt door vijf leden die niks meer te verliezen hebben.
www.facebook.com/gettheshothc

DYING WISH

Dying Wish is dan wel een relatief nieuwe naam in de hardcore scene, maar heeft zich al gevestigd tussen de grote namen! De band helpt met hun muziek mee aan de heropleving van postmodern noisecore en verweeft heavy metal met chaos gedreven punk. Ze deelden het podium al vaker met Terror, Comeback Kid en Jesus Piece en trokken zelfs de aandacht van Knocked Loose, waar ze twee tracks mee maakten! De Portland, Oregon natives brachten in augustus de eerste single van hun debut album ‘Innate Thirst’ uit via SharpTone records.
www.facebook.com/DyingWish503

Info

Tickets gaan in de verkoop vanaf vrijdag 11 december om 10.00, dit voor €26,50 inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Deez Nuts
Bestel tickets zondag 27 februari Dynamo € € 18,50
Emo Night Mainland 2022
Bestel tickets zaterdag 23 april Dynamo € € 10,00
The Dangerous Summer 2022
Bestel tickets zaterdag 19 februari Dynamo € € 17,50