Me First and the Gimme Gimmes

support: Downtown District (I.s.m. Effenaar)

di 01 / aug / 2023

Stijl Rock
Doors 19:30
Downtown District 20:15
Me First and the ... 21:15
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 28,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op dinsdag 1 augustus komt Me First and the Gimme Gimmes naar Dynamo! Als opener van de avond hebben we de Nederlandse punkrockers van Downtown District gestrikt. Deze show wordt georganiseerd in samenwerking met Effenaar.

Me First and the Gimme Gimmes 

Punkrock’s grootste coverband Me First and the Gimme Gimmes komt de slingers ophangen in Dynamo. Het sterrenensemble met leden van Swingin ‘Utters, NOFX, Foo Fighters en Lagwagon tovert de meest onwaarschijnlijke nummers van artiesten als John Denver, Elton John en Billy Joel om tot vlijmscherpe punkrock-anthems en maakt van menig zaal een complete chaos. Van ballads tot showtunes en van country tot Motown; op dinsdag 1 augustus hoor je het dwars door elkaar, en in punk-rock jasje, in Dynamo.
Mefirstandthegimmegimmes.com

Me First and the Gimme Gimmes (40)

DOWNTOWN DISTRICT

Van doe-het-zelf-locaties, achtertuinen en kroegen tot gevestigde podia en festivals als AttitudeFest, Rauwkost en Garage Sounds NL. Downtown District is een vernieuwende punkrockband uit Nederland. Sinds de oprichting hebben ze met succes het skatepunk geluid uit de jaren ’90 teruggebracht, terwijl ze de tegelijkertijd de muren tussen genres als post-hardcore, drum ’n’ bass en skapunk afbreken. Dit alles gebeurt in krachtige, excentrieke liveshows die bol staan van snelle drums, scherpe riffs, gedurfde teksten en een hoop enthousiasme en energie. Deze avond verzorgen ze de support voor Me First and the Gimme Gimmes.

https://flic.kr/s/aHBqjAPFW5

 

Info

Het concert is uitverkocht en zijn geen tickets meer te verkrijgen.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Stand Atlantic 2024
Bestel tickets zaterdag 21 september Dynamo € 22,50
Royal Rawk 2024
Bestel tickets vrijdag 26 april Dynamo Gratis
Dragged Under
Bestel tickets dinsdag 23 april Dynamo € 19,50