Mod Sun

Support: LØLØ + Jetlag Jenny

di 06 / jun / 2023

Stijl Rock
Doors 19:00
Jetlag Jenny 19:30
LØLØ 20:30
Mod Sun 21:30
Curfew 23:00
Locatie Dynamo
Ticketprijs € 18,50
Deurverkoop € 19,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op dinsdag 6 juni komt rapper en pop-punk ster Mod Sun naar Dynamo! Het support op deze avond wordt verzorgd door LØLØ en Jetlag Jenny!

Mod Sun

Derek Smith, beter bekent als Mod Sun, begon zijn muzikale carrière als drummer in punk rock bands Four Letter Lie en Scary Kids Scaring Kids. Nadat hij besloot om solo te gaan, nam hij deel aan “Do You Wanna Be A Rock & Roll Star?” waar hij de halve finale bereikte.

Ondertussen heeft hij samengewerkt met een aantal grootste namen in de altervatieve scene, waaronder Avril Lavigne, Machine Gun Kelly, blackbear, Travis Barker en John Feldmann. Je kent hem mogelijk nummers als Karma en natuurlijk Flames, afkomstig van zijn het album “Internet Killed The Rockstar”, wat hij samen met Avril Lavigne uitbracht. Daarnaast schreef hij samen met Machine Gun Kelly de succesvolle hit Bloody Valentine. Afgelopen februari bracht hij het nieuwe album “God Save The Teen” uit.

Zijn energieke liveshows en catchy songs staan garant voor een geweldige ervaring die je niet wilt missen!
Modsunmusic.com

LØLØ

LØLØ is een Canadese singer-songwriter die sinds 2018 actief is en bekend is geworden door haar covers van populaire nummers op TikTok. In 2021 kwam er echter zelf geschreven materiaal uit in de vorm van single lonely & pathetic; dit leverde haar naamsbekendheid op bij een nog groter publiek. In hetzelfde jaar tekende ze een contract bij Hopeless Records (onder andere bekend van; Sum 41, Neck Deep, Stand Atlantic) en in 2022 kwam de single debbie downer in samenwerking met Maggie Lindemann uit!

Inmiddels heeft ze getourt met grote namen als New Found Glory, Less Than Jake en Hot Mulligan, maar helaas werd haar meest recente tour met Sueco in Europa vroegtijdig geëindigd vanwege gezondheidsredenen bij Sueco. Als geluk bij een ongeluk hebben wij dus een last minute toevoeging voor jullie als support van Mod Sun; voor ons is ze net zo cool als Green Day!
Itslolomusic.com

 

Jetlag Jenny

Energieke, catchy pop punk, met thema’s als gebroken harten, eenzame nachten en nostalgische herinneringen. Dat is Jetlag Jenny in een notendop. De viermansformatie is hard op weg dé nieuwe poppunk sensatie van Nederland te worden. In 2022 brachten de heren al verscheidene nieuwe singles uit, inclusief airplay op KINK, waarna op 7 april 2023 debuutalbum ‘Loser When It Comes To Love’ het levenslicht zag. De release werd gevierd met een uitverkochte show in Hedon Zwolle. Daarnaast speelden ze o.a. een support show voor De Dijk in een uitverkocht TivoliVredenburg en op de Pinguin Radio Showcase tijdens Eurosonic 2023. Dit maakt Jetlag Jenny een band om in de gaten te houden!
jetlagjenny.com

Info

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf maandag 27 maart om 10.00 uur. Een kaartje in de voorverkoop kost € 18,50 inclusief servicekosten. Aan de deur kost een kaartje € 19,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Emo Night Mainland
Bestel tickets zaterdag 20 april Dynamo € 13,00
Another Now 2024
Bestel tickets zaterdag 1 juni Dynamo € 16,50
Dragged Under
Bestel tickets dinsdag 23 april Dynamo € 19,50