Movements

Support: Softcult + I'll Get By

ma 20 / nov / 2023

Stijl Rock
Doors 19:00
I'll Get By 19:30
Softcult 20:30
Movements 21:45
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 20,00
Deurverkoop € 21,00
Uitverkocht
Tickets gezocht

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op maandag 20 november komt Amerikaanse band Movements samen met Softcult en I’ll Get By naar Dynamo ter ere van hun nieuwe album “RUCKUS!”.

Movements

De band, afkomstig uit het zonnige Californië, bracht in 2020 hun album “No Good Left To Give” uit, wat naar #3 van de alternatieve hitlijsten schoot. Dit was de opvolger van het extreem geliefde debuut album “Feel Something” uit 2017. Ondertussen is het derde wapenfeit ook klaar om de wereld in te gaan, “RUCKUS!” komt namelijk op 18 augustus uit via Fearless Records.  Het album is geproduceerd door Will Yip (Circa Survice, Code Orange) en mengt post-hardcore en punk invloeden met de schrijf kunsten van popmuziek.  Je kunt er dus op rekenen dan je niet alleen je favoriete nummers van Movements gaan horen, maar ook een hoop nieuw materiaal!
Movementsofficial.com

Softcult

Tweelingzussen Phoenix en Mercedes Arn-Horn (ook bekend van Courage My Love) besloten in 2020 om een nieuwe weg in te slag door de start van dit nieuwe project. In 2021 kwam “Year of the Rat” al uit, wat het jaar erna gevolgd werd door “Year of the Snake”, met een duistere sound die ontstond in een donkere periode in de wereld. De samenkomst van shoegaze, grunge, dreampop, punk en reflecterende teksten met een bericht vormt een uniek geluid dat doet denken aan een nieuwe Riot Grrrl beweging. In de zomer mocht Softcult al op tour met Movements in de Verenigde Staten en Europa is later dit jaar aan de beurt!
Softcult.band

I’ll Get By

Utrechtste 5 piece melodic hardcore band I’ll Get By is opgericht in 2018. Gedreven door hun passie voor melodische harde muziek zijn ze begonnen met onze debuut EP “Tiny Room”, met de singles No Hope en Hesitation, welke ook gepromoot werd op het bekende Youtube kanaal Dreambound. Met harde eerlijk teksten, melodische riffs, technische drumpartijen en dikke bass sound.

 

Info

Tickets voor de show gaan in de verkoop op 26 juli om 11.00u. Een kaartje in de voorverkoop kost € 20,00, als er nog kaartjes aan de deur beschikbaar zijn dan kosten deze € 21,00.

MOVEMENTS-2

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ticketswap Tickets gezocht
Ook bij Dynamo Alles bekijken
No Barrier 2024
Bestel tickets zaterdag 14 december Dynamo € 15,00
Another Now 2024
Bestel tickets zaterdag 1 juni Dynamo € 16,50
Twenty One Pilots Fan Party
Bestel tickets donderdag 23 mei Dynamo € 10,00