Napalm Death

Support: Doom + Siberian Meat Grinder + Show me The Body

zo 06 / mrt / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 31,50
Ticketprijs € 30,00
*Service Kosten € 1,50
Deurkassa € 35,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Door de huidige maatregelen wordt deze show verzet naar 9 februari 2023. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen binnenkort bericht van Ticketmaster.

NAPALM DEATH (UK)
Grindcore-pioniers, death metal-verbreders en hardcore-idealisten. De Engelse Grindcore pioniers weten na meer dan dertig jaar nog heel goed hoe zij een onverbiddelijke Metalkaakslag moeten uitdelen. De show en de muziek van de vier mannen heeft weinig aan vitale stootkracht verloren en bijt nog evenzo maatschappijkritisch om zich heen. Wie denkt dat slam death of metallic over-the-top-core de extreemste muziek is, moet toch echt eens een optreden meemaken van de in 1981 gesmede sloopkogelploeg – Napalm Death is qua impact nog steeds de overtreffende schol onder je hol!

www.facebook.com/officialnapalmdeath

DOOM (UK)
Doom is een Engelse crust punk band uit Birmingham, Engeland, wiens eerste, invloedrijke line-up samen was van 1987 tot 1990. De band mag gezien als cruciaal in de opkomst van crust punk, een hele ruige vorm extreme metal met anarcho-punk, waarbij oordopjes vaak geen overbodige luxe zijn!
www.facebook.com/doomcrustpunk

SIBERIAN MEAT GRINDER
Siberian Meat Grinder (SMG) is een crossover/thrash metal band uit Moskou. De leden van de band, opgericht in 2011, kwamen oorspronkelijk uit verschillende delen van Rusland en ontmoetten elkaar in Moskou. De band speelt metal, maar voelt zich onderdeel van de punk/hardcore scene. In Duitsland is de band echt een grote aan het worden, met name de live shows zijn op het geniale af! Ze staan weer in Dynamo, in 2016 in de basement, nu Mainstage!
www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER

De kaartverkoop voor deze show start dinsdag 2 november 2021.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Dream Theater Tribute by: Regressive Hypnosis
Bestel tickets zaterdag 28 oktober Dynamo € 19,00
Elegy 2023
Bestel tickets zondag 5 november Dynamo € 19,00
Grindhoven XI
Bestel tickets zaterdag 16 maart Dynamo € 36,50