Napalm Death

Support: Doom + Siberian Meat Grinder + Show me The Body

zo 06 / mrt / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 31,50
Ticketprijs € 30,00
*Service Kosten € 1,50
Deurkassa € 35,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Je hebt pas een Grind/Deathmetal show mee gemaakt als je NAPALM DEATH live hebt gezien en gevoeld!! Er is er maar 1, yup, 1 band die snapt hoe je met een bulldozer over de pit heen vliegt en dat is Napalm Death from Birmingham!  Ze komen weer eens naar Dynamo Eindhoven, tis weer feest!!

NAPALM DEATH (UK)
Grindcore-pioniers, death metal-verbreders en hardcore-idealisten. De Engelse Grindcore pioniers weten na meer dan dertig jaar nog heel goed hoe zij een onverbiddelijke Metalkaakslag moeten uitdelen. De show en de muziek van de vier mannen heeft weinig aan vitale stootkracht verloren en bijt nog evenzo maatschappijkritisch om zich heen. Wie denkt dat slam death of metallic over-the-top-core de extreemste muziek is, moet toch echt eens een optreden meemaken van de in 1981 gesmede sloopkogelploeg – Napalm Death is qua impact nog steeds de overtreffende schol onder je hol!

www.facebook.com/officialnapalmdeath

DOOM (UK)
Doom is een Engelse crust punk band uit Birmingham, Engeland, wiens eerste, invloedrijke line-up samen was van 1987 tot 1990. De band mag gezien als cruciaal in de opkomst van crust punk, een hele ruige vorm extreme metal met anarcho-punk, waarbij oordopjes vaak geen overbodige luxe zijn!
www.facebook.com/doomcrustpunk

SIBERIAN MEAT GRINDER
Siberian Meat Grinder (SMG) is een crossover/thrash metal band uit Moskou. De leden van de band, opgericht in 2011, kwamen oorspronkelijk uit verschillende delen van Rusland en ontmoetten elkaar in Moskou. De band speelt metal, maar voelt zich onderdeel van de punk/hardcore scene. In Duitsland is de band echt een grote aan het worden, met name de live shows zijn op het geniale af! Ze staan weer in Dynamo, in 2016 in de basement, nu Mainstage!
www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER

De kaartverkoop voor deze show start dinsdag 2 november 2021.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
DMF20222
Bestel tickets zondag 21 augustus IJssportcentrum Eindhoven
Midnight + Night Demon 2022
Bestel tickets dinsdag 24 mei Dynamo € € 22,50
Deicide 2022
Bestel tickets zondag 8 mei Dynamo € € 25,00