Campaign for Musical Destruction ft Napalm Death

Support: Dropdead + Siberian Meat Grinder + Escuela Grind

do 09 / feb / 2023

Stijl Rock
Doors: 19:00
Escuela Grind 19:30
Siberian Meat Grinder 20:20
Dropdead 21:20
Napalm Death 22:20
Curfew 23:59
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 31,50
Ticketprijs € 30,00
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 35,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Je hebt pas een Grind/Deathmetal show mee gemaakt als je Napalm Death live hebt gezien en gevoeld!! Er is er maar 1, yup, 1 band die snapt hoe je met een bulldozer over de pit heen vliegt en dat is de band uit Birmingham! Ze komen weer eens naar Dynamo Eindhoven, tis weer feest!! Dropdead, Siberian Meat Grinder en Escuela Grind zijn deze avond aanwezig als support!

Napalm Death

Grindcore-pioniers, death metal-verbreders en hardcore-idealisten. De Engelse Grindcore pioniers weten na meer dan dertig jaar nog heel goed hoe zij een onverbiddelijke Metalkaakslag moeten uitdelen. De show en de muziek van de vier mannen heeft weinig aan vitale stootkracht verloren en bijt nog evenzo maatschappijkritisch om zich heen. Wie denkt dat slam death of metallic over-the-top-core de extreemste muziek is, moet toch echt eens een optreden meemaken van de in 1981 gesmede sloopkogelploeg – Napalm Death is qua impact nog steeds de overtreffende schol onder je hol!
facebook.com/officialnapalmdeath

Dropdead

Dropdead stond in 1991 en heeft door de jaren heen honderden shows en festivals gespeeld. Ondertussen heeft de hardcore punk band drie studioalbums, EP’s en andere projecten onder hun riem. Afgelopen jaar vierde de band hun 3o jarige bestaan en in 2023 brengt de groep hun kort, maar krachtige nummers naar Dynamo!
Facebook.com/Dropdeadhc

Siberian Meat Grinder

Siberian Meat Grinder (SMG) is een crossover/thrash metal band uit Moskou. De leden van de band, opgericht in 2011, kwamen oorspronkelijk uit verschillende delen van Rusland en ontmoetten elkaar in Moskou. De band speelt metal, maar voelt zich onderdeel van de punk/hardcore scene. In Duitsland is de band echt een grote aan het worden, met name de live shows zijn op het geniale af! Ze staan weer in Dynamo, in 2016 in de basement, nu Mainstage!
www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER

Escuela Grind

“Unbelievably hostile” zo werd Escuela Grind omschreven door Kerrang! Onder de blast beats, diepe rommen en andere herrie, vind je stiekem een flinke laag met weerstand en hoop. De band maakt dan ook deel uit van de intersectionele progressieve revolutie, inclusiviteit en good vibes.
Facebook.com/escuelagrind

Info

Dit is de verplaatste show van 6 maart 2022. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 31,50.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Breakdown of Sanity
Bestel tickets vrijdag 29 maart Dynamo € 20,00
Dynamo Metalfest Bandbattle
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 00,00
Royal Rawk 2024
Bestel tickets vrijdag 26 april Dynamo Gratis