NK Freestyle Voetbal

DE beste freestylers van Nederland!

za 16 / sep / 2023

Doors 12:00
Aanvang evenement 20:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Het officiële Nederlands Kampioenschap Freestyle Voetbal zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 september 2023! En daarbij houd het nog niet op. Op zondag 17 september staat namelijk de afterjam met open competitie centraal. Dat allemaal georganiseerd in Dynamo, Eindhoven.

NK FREESTYLE VOETBAL

De beste freestylers (nieuwe talenten, dames & heren) van Nederland komen bijeen om die ene titel, Nederlands Kampioen worden. Het zal weer een groot spektakel worden. Dus schrijf de data in de agenda!

Ga voor meer info naar https://www.freestylevoetbal.org/nk-2023

FREESTYLE VOETBAL IN DYNAMO

Sinds 2019 werkt Dynamo samen met stichting Freestyle Voetbal Nederland. Zo organiseren wij samen freestyle voetbal jams, workshops en verschillende evenementen, waaronder het jaarlijkse NK Freestyle Voetbal. Tijdens het kampioenschap in Dynamo, gaan de freestylers de strijd aan om bekroond te worden als de nieuwe Nederlands kampioen. Dit gebeurt tijdens een 1 vs 1 battle. Zo krijgt elke freestyler 3 rondes om zichzelf te bewijzen. Ze halen als ware kunstenaars allerlei trucs uit met de bal: zittend, staand, met het hoofd, knieën, schouders en op de handen. Allemaal vanuit het hooghouden.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
NDS Hiphop Collab 2000
Bestel tickets zaterdag 1 januari Dynamo
Hit The City
Bestel tickets zaterdag 21 oktober Dynamo € 00,00
Dream Theater Tribute by: Regressive Hypnosis
Bestel tickets zaterdag 28 oktober Dynamo € 19,00