Orbit Culture

Support: Defects

do 14 / mrt / 2024

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Tickets € 21,50
Deurverkoop € 25,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op donderdag 14 maart komt melodic deathmetal band Orbit Culture naar Dynamo samen met support Defects!

Orbit Culture

Orbit Culture, een van de bands waar labels en fans van het genre al een hele poos over siked zijn. De Zweden brengen sinds 2013 een wel hele ruige vorm van melodic deathmetal daarbij veel groove! Tijdens hun tour met Rivers of Nihil viel de band al op. Orbit Culture had de pech dat de tour, met onder andere Thy Art is Murder, in verband met COVID in het water viel, maar de band pakt de draad nu weer op. Met hun plaat “Descent (2023) op zak, zal de band heel wat potjes gaan breken. Een band om in de gaten te houden want we verwachten dat Orbit Culture al vlug de grote zalen zal gaan bezoeken. Dus, check die band via de link hieronder of beter, kom ze live zien in Dynamo!

Defects

Defects ademt nieuw leven in moderne heavy metal en is gevormd door een groep jonge, maar ervaren, muzikanten. De band brengt later dit jaar ook hun debuut album “Modern Error” uit. De eerste singles van het nieuwe album zijn al uitgebracht. Zeker de moeite om even te luisteren dus!
Facebook.com/Defects/

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 december om 11:00 uur voor € 21,50 euro inclusief servicekosten. Indien er nog kaarten verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze € 25,00.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prognosis Presents
Bestel tickets zondag 10 maart Dynamo € 37,50
Alien Weaponry
Bestel tickets zaterdag 1 juni Dynamo € 22,50
Atheist + Cryptopsy
Bestel tickets vrijdag 15 maart Dynamo € 26,50