Pietju Bell (album release) + Brokezart

Support: Januss

do 01 / dec / 2022

Doors* 20:00
DJ 20:00
Januss 20:30
Brokezart 21:20
Pietju Bell 22:10
Curfew 23:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 10,00
Ticketprijs € 8,50
Servicekosten € 1,50
Deurprijs € 11,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Na anderhalf jaar stilte is Eindhovense rapper Pietju Bell weer terug van weggeweest. And Back He Is!  Op 1 december komt Pietju Bell Dynamo op de kop zetten tijdens zijn album release show. Bij deze show in de Mainstage komt ook Brokezart zijn talent laten horen en de avond wordt geopend door Januss.

Pietju Bell

In 2018 kwam hij met een knal de scene binnen met “Als Je Wist Dan Je Weet”. Ondertussen heeft hij lekkere platen uitgebracht als ‘Plein’, ‘Trainingspak’ en zijn gloednieuwe single ‘Kijk Hoe Ik Gas’. Na samenwerking met Woenzelaar en Fresku dropt hij een nieuw album die hij op 1 december komt vieren in Dynamo.

Brokezart (Brokey!)

Naast Pietju Bell is Brokezart ook van de partij. Brokezart staat bekend om zijn drill beats en melodieuze zang én als ‘type-beat’ producer. Al vanaf 2015 is hij met Lil Uzi Vert als grote inspiratie bezig met zichzelf te uiten door middel van muziek. Hij is ontzettend goed in zijn emotie om te zetten in muzikale expressie. Met nummers als ‘Tijdnood’, ‘PTSD’ ft. KlikKlak en ‘Bonnie & Clyde’ heeft hij in 2022 absoluut niet stilgezeten.

Januss

Deze vette avond wordt geopend door Januss, een MC uit Helmond. Na het Next Stage Talents traject van Dynamo gedraaid te hebben heeft hij al gestaan met o.a. Ray Fuego. Van de straat naar het podium, hij is echt aan het opkomen als jong talent in de scene en zeker een naam om in de gaten te houden.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
PURPLEX
Bestel tickets zaterdag 11 februari HAVEN
Helstar
Bestel tickets zondag 16 april Dynamo € 16,50
Rararadio
Bestel tickets dinsdag 13 december Rararadio