Royal Rawk

zo 26 / apr / 2020

Stijl Rock
Doors 12:00
Show 13:00
Locatie Loadingdock
Free

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

JAZEKER JA, YES, JAWOL, INDEED! We begonnen de gitaren in het centrum toch te missen op Koningsnacht. De (heavy) gitaar is tijdens de koninklijke verjaardag verbannen naar binnen of uit het centrum, door de commerciële feestjes zonder enige link naar underground 040 bands en dj’s.

Dynamo met techno organisaties als Zodiak, mag gezien worden als de grondleggers van het Konings/Koninginnedag festival in en om het centrum van Eindhoven! Die sfeer van toen wilden we weer graag terug. Houtje-touwtje, rafelig en met een flink scherp randje! Anno 2020 laten we weer graag zien waar deze oranje verjaardagen over moet gaan, de underground bovengronds krijgen. In en om Eindhoven barst het momenteel weer van de toffe bandjes en die kunnen op het jaarlijkse oranje tompoezen feestje niet ontbreken.

In het Loadingdock en Basement van Dynamo, kun je pak ‘m beet 10 bands vinden, waarvan wij vinden dat ze gehoord mogen worden. Van Punk via Crust naar Core, van Metal via Indie naar Stoner.. take your pick! Alle bands hebben een stevige link naar Eindhoven, en zullen jullie hard om de oren slaan! Kom Rockcity Eindhoven beleven in het centrum, gratis toegankelijk, kei gezellig, en bij slecht weer, dan gaan we gewoon naar binnen! Tot koningsnacht!!

Locatie
Dynamo Eindhoven - Loadingdock Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prognosis 2020, dag 1
Bestel tickets zaterdag 21 maart Dynamo
The Moth Gatherer
Bestel tickets vrijdag 3 april Dynamo € 15.50
Monuments
Bestel tickets zaterdag 8 februari Dynamo € 18.00