Silverstein

Support: Comeback Kid + Senses Fail + Koyo

vr 25 / nov / 2022

Stijl Rock
Doors 18:30
Koyo 19:00
Senses Fail 19:50
Comeback Kid 20:50
Silverstein 21:50
Curfew 23:00
Emo Night Mainland 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 20,00
Ticketprijs € 18,50
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 21,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Wil je gegarandeerd worden van een geweldige avond? Zorg dan zeker dat je op vrijdag 25 november in Dynamo bent! Op deze avond verwelkomen we namelijk Silverstein, Comeback Kid, Senses Fail én Koyo in onze Mainstage! Dat is een avond die je niet mag missen!

Met je ticket voor deze show kun je ook gratis naar de Emo Night Mainland Afterparty die direct na afloop van het concert plaatsvindt! Blijf zeker even hangen, want vanaf 00.00u draait Shane van Silverstein een uur lang plaatjes!

Silverstein

Een show plannen tijdens een pandemie eindigd meestal in een gecancelde show. Maar gelukkig komt Silverstein het dubbel en dwars inhalen! De band is een van de sleutelfiguren uit de post-hardcore scene van de afgelopen twee decennia. De band blijft zicht vernieuwen en dat is goed te horen op de albums die de afgelopen jaren uitgebracht werden. Verwacht dan ook veel nieuwe én oude hits tijdens deze show!
Silversteinmusic.com

Comeback Kid

Deze hardcore/punk band uit Winnipeg, Canada is wereldwijd een grote naam in de scene. Na hun eerste album ‘Turn It Around’ in 2003 konden de mannen meteen tekenen bij Victory Records. In 2005 brachten ze het album ‘Wake The Dead’ uit, dat meteen een succes was. Het leverde ze een headlinerstatus op en tourden dan ook mee met o.a. Madball en Sick of it All. Ook de afgelopen jaren zat de band niet stil: afgelopen jaar werd hardcore anthem Heavy Steps uitgebracht, waarop het album met dezelfde naam volgde in 2022.
Comeback-kid.com

Senses Fail

De post-hardcore veteranen brachten in 2004 een geweldige debuutplaat uit, wat direct zorgde voor een doorbraak. Ondertussen zijn we ons aan het klaarmaken voor de release van album nummer acht: “Hell Is In Your Head” wat op 15 juli uitkomt. Singles I’m Sorrry I’m Leaving, Death By Water (Feat Spencer Charnas) en ook End of the World / A Game of Chess (Feat Connie Sgarbossa) gaven ons al een idee van wat te komen staat en we kunnen niet wachten tot het album en de show!
Sensesfail.com

Koyo

Hoewel Koyo bestaat uit hardcore-scene veteranen, komt er verassende hoeveelheid melodische emo on de hoek kijken. De reletief nieuwe band kwam op stoom tijdens de pandemie, waarin EP’s “Painting Words Into Lines” en “Drives Out Fast” uitgebracht werden. Ondertussen is de band constant op tour: met Knocked Loose, Movements, Kublai Khan en nu ook met Silverstein!
Facebook.com/koyolihc

Info

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 22 juni om 10.00 uur. Deze kosten € 20,00 in de voorverkoop en € 21,00 aan de deur.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Counterparts
Bestel tickets vrijdag 28 april Dynamo € 22,50
Me First and the Gimme Gimmes
Bestel tickets dinsdag 1 augustus Dynamo € 28,50
Eyes Set To Kill
Bestel tickets dinsdag 14 maart Dynamo € 17,50