Suffocation

Support: Beheaded + Korpse

zo 31 / jul / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Aanvang show 19:30
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 21,50
Ticketprijs € 20,00
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 23,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zondag 31 juli komen de heren van Suffocation naar Dynamo: een van de vaandeldragers van US death metal! Het support wordt op deze avond verzorgd door  Beheaded en Korpse.

Suffocation

De heren van Suffocation zijn een graag geziene gast in Dynamo. Wat wil je ook als een van de vaandeldragers van de US death metal stroming met sinds begin jaren ’90 iconische albums als Pierced From Within en Effigy Of The Forgotten op je naam, maar ook het recentere werk zoals Souls To Deny, Pinnacles Of Bedlam en Of Dark Light blaast je nog steeds van de sokken. Ondanks de vele bezettingswisselingen van de afgelopen 10 jaar bevinden Terrence Hobbs, Derek Bowyer en gevolg zich nog altijd in de top van de death metal eredivisie. Bijzijn is meemaken!
Suffocationofficial.com

Beheaded

Het Maltese Beheaded draait ook al 30 jaar mee en heeft in de Europese death metal scene een prominente plaats verworven. Op zo’n beetje alle relevante festivals zijn ze een graag geziene gast en in het verleden draaiden ze hun hand niet om voor kleinschalige DYI tours door heel Europa. Een plaatsje op de tour met Suffocation en Origin is dan ook dubbel en dwars verdiend. Hoe de band tegenwoordig klinkt? Luister dan maar eens naar het laatste album Only Death Can Save You. Wedden dat je je hoofd niet stil kunt houden?
Faebook.com/BeheadedMT

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 21,50. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor € 23,00.

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Hypocrisy 2022
Bestel tickets zondag 2 oktober Dynamo € 30,00
Vektor
Bestel tickets vrijdag 21 oktober Dynamo € 19,50
DMF20221
Bestel tickets zaterdag 20 augustus IJssportcentrum Eindhoven