The HipHop Sessions:

OASE

di 04 / mei / 2021

Stijl UrbanLab040
Livestream 21:00
Locatie Livestream

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas kan de livestream van Oase vanavond niet doorgaan. Er wordt gezocht naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is zullen we deze hier en op onze socials communiceren.

In 2020 begon Oase met het releasen van zijn solo muziek. Met zijn EP Silence en bijbehorende singles ‘Silence’ en ‘Zwarte Zijdes’ maakte hij mental issues bespreekbaar.

Muziek is therapie, aldus het jonge talent dat zowel zingt, rapt als zelf produceert. Zijn muziek staat in het teken van vrede, liefde en vrijheid gemixt in een smaak van pop, trap, hiphop en indie. Je ervaart op een Oase track dan ook de puurste vorm van zijn gedachtes en gevoelens. Oase haalt zijn inspiratie vooral uit oudere muziek, zo zijn Kurt Cobain en Eddie Vedder (Grunge) namen die hem heel erg inspireren.

Naast dat 2020 in het teken stond van zijn eerste solo project was hij hofleverancier van het project Tilburg in Quarantaine. Dit project is samen met de Tilburgse Hiphopscene tot stand gekomen, Oase leverde hierop zowel vocale als instrumentale bijdragen en is verantwoordelijk voor de mixing/mastering van de plaat.

de livestream start 04/05 om 21:00u op www.thesessions.stream

Locatie
Livestream
Ook bij Dynamo Alles bekijken
The HipHop Sessions: T-SHAWN
Bestel tickets dinsdag 25 mei Livestream
The HipHop Sessions: MASSI
Bestel tickets dinsdag 22 juni Livestream