The Sessions

Chagall: Advaita

zo 25 / okt / 2020

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie De Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

The Sessions DDW special

Sinds 2015 maakt zangeres & producer Chagall audio-visuele live shows op de kruising tussen muziek, techniek, visuele kunst en beweging, ondersteund door sensor technologie die zij zelf met haar team ontwikkelt. Het uitgangspunt van al haar werk is het vermenselijken van het digitale en het creëren van belevenissen van computer muziek die net zo’n sterke emotionele indruk achterlaten als muziek gecreëerd met traditionele instrumenten. Tegelijk wordt duidelijk dat het gebruik van technologie niet alleen maar een middel is, maar de drijver van onontdekte artistieke mogelijkheden en geboorte van een vernieuwende kunstvorm waarvan de grenzen van creativiteit nog lang niet zijn bereikt.

Chagall zal bij The Sessions een ingekorte versie van haar show ADVAITA spelen, die zij in 2019-2020 in samenwerking met Effenaar Smart Venue ontwikkelde en slechts 1 keer eerder werd vertoond vlak voor de lockdown.

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

 

Locatie
De Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Holding Absence 20201
Bestel tickets zondag 24 oktober Dynamo € 16.50
Blackbriar
Bestel tickets vrijdag 15 oktober Dynamo € € 14,50
BPM Presents: DJ Thera Solo
Bestel tickets zaterdag 4 september Dynamo