The Session

Robin Borneman

ma 05 / okt / 2020

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Voor de liefhebbers van Tom Waits, 16 Horsepower en Johnny Cash.

Het leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek. In 2013 werd de zanger-muzikant via een YouTube filmpje ontdekt door Trans-Siberian Orchestra (TSO), een 20-koppig rock-orkest uit de Verenigde Staten en tourt hij jaarlijks langs Amerikaanse stadions vol mensen. ‘Folklore III: The Cradle Tree’ is het prachtige slotstuk van Robin Bornemans’ folk-trilogie en daarmee laat hij ook vanavond weer horen dat zijn solo-werk zich kan meten met de omvang van de eerdergenoemde stadions. Kippenvel alert!

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
DMF20212
Bestel tickets zondag 22 augustus IJssportcentrum Eindhoven
Popquiz Marathon 2021
Bestel tickets woensdag 12 mei Dynamo
The Session: Chagall Advaita
Bestel tickets zondag 25 oktober De Effenaar € € 11,50