The Sessions

Dripping Trees

ma 29 / mrt / 2021

Stijl Rock
Doors: 20:30
Show: 20:50
Locatie Livestream
Gratis € 0,00
*Duo-tickets € 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Zalvende noise voor fans van Nick Cave en Iceage

Fans van Nick Cave en Iceage kunnen zich opmaken voor een stream van een band die staat als een huis en druipt van de energie en zalvende noise erupties. Bij The Sessions Countdown bereikte Dripping Trees de 9e positie en het Eindhovense kwartet komt maar al te graag nog een keer naar onze Effenaar!

Dripping Trees

Dripping Trees kiest voor een meeslepende sound overlopend van vuur- en zwavel dynamiek, noise en vertellende verbeeldingskracht. Het aankomende debuut Fuel Of Mankind verkent een omgeving van wetteloosheid waar termen als ‘waarheid’ en ‘orde’ slechts onderdeel van een simulatie zijn. De sinistere uitstapjes naar post-rock en slowcore krijgen een koude emmer van kluchtige computer-interludes over zich heen, waarbij de band in wezen alle emoties binnen het eigen werk in twijfel trekt. Dripping Trees brengt allerlei soorten gevoelens naar boven: hun muziek kan tegelijkertijd mooi, erotisch, absurd en beangstigend zijn. We kijken ernaar uit!

Live meemaken? Dat kan! Er zijn 15 duotickets verkrijgbaar. Daarnaast gaat om 21.00 uur de live-stream aan op www.thesessions.stream.

Locatie
Livestream Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Evergrey
Bestel tickets vrijdag 22 oktober Dynamo € € 23,50
Bleed From Within
Bestel tickets woensdag 3 november Dynamo € 17.50
Mayleaf 2021
Bestel tickets zaterdag 13 maart Dynamo € 10.00