The Sessions

Spill Gold

ma 15 / feb / 2021

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie De Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De experimentele popsongs van dit Amsterdamse duo voeren je mee in hun wereld van Krautrock met cosmische invloeden. Soms catchy, soms vervreemdend, met de mogelijkheid om catharsis bij je te ontketenen. Uit elk decennium zouden ze wel een inspiratiebron kunnen noemen, we houden het voor nu bij Velvet Underground, Can en BEAK>. Grootste gemene deler: vrij en experimenteel. Raak in trance en dans in je woonkamer op de klanken van Spill Gold.

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
De Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Fit For A King 2021
Bestel tickets zaterdag 23 oktober Dynamo € 18.50
Popquiz Marathon 2021
Bestel tickets woensdag 12 mei Dynamo
Mayleaf 2021
Bestel tickets zaterdag 13 maart Dynamo € 10.00