Toxik (30 years Think This)

+ Thorium

za 30 / nov / 2019

Stijl Rock
Doors 19:30
Show* 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs €17.50
Voorverkoop €15.00
*servicekosten €2.50
Deurprijs €20.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 30 november komt de Amerikaanse thrash metalband Toxik naar Dynamo toe. De show staat in het teken van het 30-jarige jubileum van tweede plaat ’Think This’ dat integraal uitgevoerd wordt. Verder wordt de show afgemaakt met nieuw materiaal en uiteraard de verschillende fan favourites van ‘World Circus’. Voor de echte thrash metal-liefhebbers een niet te missen show dus!

TOXIK

De Amerikaanse thrash metalband Toxik is over de jaren heen een echte cultband geworden. Ondanks dat de band niet tot hoogte is gestegen van een Slayer of Metallica, bracht de band tussen 1985 en 1992 twee indrukwekkende platen uit, de klassiekers ‘World Circus’ en ’Think This’. De groep rond gitarist Josh Christian gaven overal waar ze kwamen hun visitekaartje af met de energiek uitgevoerde en technische thrash metal, bijvoorbeeld op Dynamo Open Air ’88. Sindsdien zijn het graag geziene gasten gebleven, ook na de reünie in 2013.

Zo stonden ze twee jaar terug nog met Metal Church in ons zaaltje en op Dynamo Metalfest, en dat deden ze zeker niet onverdienstelijk. Dat de band al jaren plannen heeft voor hun derde studio album nemen we voor lief, waarvan de vorig jaar uitgebrachte ‘Kinetic Closure’ EP een voorproefje gaf, de klassiekers hebben ze al jaren op hun naam staan.
www.facebook.com/TOXIKMETAL

Support: Thorium
Het uit Ostrogoth (Belgie) geboren Thorium zal de show gaan openen.
www.facebook.com/Thoriumband/

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prognosis Presents
Bestel tickets zondag 10 maart Dynamo € 37,50
Eternal Champion (first NL show)
Bestel tickets donderdag 29 februari Dynamo € 25,00
Dynamo Metalfest 2024-1
Bestel tickets zaterdag 17 augustus IJssportcentrum Eindhoven