Up The Irons + Anno Domini

Iron Maiden & Ghost Tribute

za 18 / mei / 2019

Stijl Rock
Doors 18:30
Show 19:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs €16.50
ticket €15
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

NostalgicA zal ook komend jaar weer Dynamo voorzien van Tribute geweld. De eerste show die NostalgicA presenteert is er één met een geheimzinnige co-headliner…. Een avond nostalgische glorie in Dynamo met Iron Maiden tribute Up The Iron en de eerste show van Ghost BC tribute Anno Domini. Bereid je voor op de dikste hits van de beide band met daarbij ook de juiste podiumaankleding en sfeer! Naast Anno Domini en Up The Irons zullen nog 2 bands, later aan de show worden toegevoegd.

ANNO DOMINI

Er is weinig bekend over deze Ghost BC Tribute, en zo hoort het ook. De charme van het origineel is ook dat het gedeeltelijk geheim is wie er in en om de band hangt.  Anno Domini pakt het ook op deze manier aan. Duidelijk is wel, dat deze band de juiste toon weet te raken, en dat de band op de kleinste details let om hetzelfde geluid te krijgen als de Headliner van DMF 2018. De juiste gitaren, sound, podium aankleding maskers en pakken maken dat Anno Domini de eerste Europese Tribute is, die de stempel Ghost Tribute verdiend. De show op NostalgicA is de eerste show van de band in Nederland, dus kom dat zeker zien!

UP THE IRONS (Ruskin Arms tour)

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. De show zal in het teken staan van de legendarische Ruskin Arms show uit 1980. Denk even terug aan hits als “Sanctuary”, “Phantom of the Opera”, “Transylvania” en Top of the Pop hit “Running Free”.

www.facebook.com/uptheirons.NL/

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Mayan
Bestel tickets zaterdag 9 februari Dynamo € 19.00
Decapitated
Bestel tickets zondag 10 februari Dynamo € 20.50
MF showcase 2019
Bestel tickets donderdag 31 januari Dynamo Free