Vektor

Support: Cryptosis + Comaniac + Algebra

vr 21 / okt / 2022

Stijl Rock
Doors 19:30
Algebra 19:40
Comaniac 20:30
Cryptosis 21:20
Vektor 22:20
Curfew 23:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 19,50
Ticketprijs € 18,00
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 21,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Make way, want op 21 oktober 2022 komt progressieve thrash metal band Vektor naar Dynamo! Cryptosis, Comaniac en Algebra zijn aanwezig als knallende support acts.

Vektor

In 2002 ontstond Vektor, destijds nog onder de naam Locrian. Al snel werd de band bekend in de Phoenix, Arizona metal scene door hun mix van progressieve metal en technische thrash metal met high-pitched screaming vocalen. Bijna twintig jaar verder, heeft de band al drie wapenfeiten op zaak en is de band ondertussen bezig met het opnemen van de volgende!
facebook.com/VektorOfficial

Cryptosis

Nederlandse band Cryptosis mix proggressieve en symphonische geluiden met thrash, old school en black metal invloeden. Mogelijk kende je ze eerder als old school trash band Distillator, maar met dit nieuwe project laat de band zien hoe metal klinkt wanneer het groeit en mag ademen!

facebook.com/CryptosisNL

Comaniac

Zwitserse band Comaniac werd in 2015 gekroond als DE thrash highlight met hun debuut album “Retorn To The Wastelands”. Twee jaar later was het nog een keer raak toen album “Instruction for Destruction” uitkwam en de band de wereld over tourde met bands als Metal Church, Entombed Ad, Evil Invaders en Alien Weaponry. Het meest recente album “Holodox” neemt je mee door verschillende fases van het leaven zoals angst, verlies en hopeloosheid.

facebook.com/ComaniacOfficial

Algebra

Sinds Algebra begon in 2008, heeft de band thrash metal gemaakt die geinspireerd is door old school pioneers, maar ook met elementen van death, prog en groove metal. Met drie knallers op zak, is de band hard aan het werk om in 2022 hun vierde , maar hardste en snelste album tot nu uit te brengen!

Facebook.com/Algebrathrash

Info

Tickets ziijn direct verkrijgbaar voor € 19,50 in de voorverkoop.

Vektor (5)

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Dream Theater Tribute by: Regressive Hypnosis
Bestel tickets zaterdag 28 oktober Dynamo € 19,00
Elegy 2023
Bestel tickets zondag 5 november Dynamo € 19,00
Grindhoven XI
Bestel tickets zaterdag 16 maart Dynamo € 36,50