VICE CITY NIGHT: Roux.0 & Purple Imp

+ Yare Helios, VEGITO XIII & DON1ON

vr 17 / mrt / 2023

Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 6,50
Service kosten € 1,50
Ticketprijs € 5,00
Deurverkoop € 7,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 17 maart is het Vice City Night in Dynamo! Het is volle bak: Deze avond laten de Nederlandse Roux.0, Purple Imp, Yare Helios, Vegito XIII en DON1ON hun Engelse nummers op het podium van de Mainstage horen!

Roux.0

Roux.0 is een artiest met een voornamelijke rage/synth-sound waarmee hij zijn eigen draai geeft aan het moderne underground. Hij rapt over liefde, heartbreak, zijn prestaties en verlangens op melodieuze beats en gebruikt de feestcultuur om te ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse leven. 

Purple Imp

De Eindhovense Purple Imp raakt met zijn muziek allerlei genres aan, van ambient trap, pluggnb, hyperpop en Cloudrap. Hij wil een toevluchtsoord zijn van de dagelijkse realiteit door de fantasie van de luisteraar te triggeren. Met teksten over zijn gebroken hart, zelfverbetering, zelfvernietiging en geleefde ervaringen op hypnotische melodieën pakt hij het publiek.

Yare Helios, VEGITO XIII & DON1ON

Naast Roux.0 en Purple Imp komen ook Yare Helios, VEGITO XIII en DON1ON hun hiphop naar Dynamo brengen. Yare Helios en DON1ON hebben tracks produced by en featuring Purple Imp en VEGITO XIII heeft gave trap- en typebeats.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Orbit Culture
Bestel tickets donderdag 14 maart Dynamo € 21,50
Ares
Bestel tickets donderdag 21 maart Dynamo € 12,50
PokeQuiz
Bestel tickets vrijdag 15 december Dynamo € 6,50