Hit The City x Doodswens

Witchfukker + De Gevreesde Ziekte + Dustructo

zo 17 / okt / 2021

Stijl Rock
Doors 20:00
Aanvang 20:30
Locatie Basement
Tickets € 0,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zondag 17 oktober komen Witchfukker, De Gevreesde Ziekte en Destructo door naar Dynamo tijdens Hit The City! Deze avond is gecureerd door Blackmetal band Doodswens.

De dames van Doodswens zijn gevraagd om een avond samen te stellen met bands die gehoord moeten worden. Een avond heavy gitaren in Dynamo dus!

Dit meerdaagse festival is terug van weggeweest en is een samenwerking tussen de Effenaar, Stroomhuis, Fifth Café Wilhelmina, Dynamo, Altstadt, De Rozenknop en Plan B. Op 15, 16 en 17 oktober kun je genieten van live acts bij al deze geweldige locaties.

Destructo

Zelf omschrijven ze het als INFERNAL & RELENTLESS MOTÖRCHARGED MAYHEM, jazekers, met hoofdletters! Destructo gaat hard en mag worden gezien als een van de inmiddels op stoom zijnde NL Blackmetal scene meest interesante bands. Niks geen moelijk doenderij maar gas d’r op! Fans van Bathory, Blasphemy en natuurlijk Motorhead weten genoeg!
www.facebook.com/DestructoBlackthrash

Witchfukker

Deze 2 limburgers weten met drums/gitaar en bas Black en Speed Metal te combineren. Met 3 demo’s en een video timmert de band al aardig aan de weg.
witchfukkerofficial.bandcamp.com

De Gevreesde Ziekte

Met een EP genaamd Ω, louter goeie recensies is Eindhoven weer een goeie Blackmetal band rijker! Volop smaakvolle afwisselingen, duisternis en Tempowisselingen maken de EP tot een must voor elke Blackmetal Fan (denk bijvoorbeeld aan Verwoed). Check hun EP, maar kom ze vooral live zien!
degevreesdeziekte.bandcamp.com

Hit The City

Hit The City is een samenwerking tussen de Effenaar, Stroomhuis, Fifth Café Wilhelmina, Dynamo, Altstadt, De Rozenknop en Plan B. Op 15, 16 en 17 oktober kun je genieten van live acts bij al deze geweldige locaties. More to be announced soon!
facebook.com/hitthecity

Info

De toegang tot dit evenement is gratis.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven