Yaltival 2022

Save your book energy for YALtival

zo 03 / jul / 2022

Deuren van Piere 10:00
Einde programma 18:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs €27,50
Ticketprijs €26.00
Deurverkoop €28.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Boekliefhebbers opgelet! Save your energy for YALtival. YALtival? Jazeker, YALtival. Hét Young Adult evenement. Op YALtival ontmoet en bevraag je beroemde (internationale) auteurs, volg je de vetste workshops en masterclasses, kun je deelnemen aan de cosplay wedstrijd, krijg je de leukste goodiebag en maak je kans op toffe prijzen.

YALtival werd eerder onder de naam Young Adult Summer Bookloving Event door Boekhandel Van Piere georganiseerd. Wegens groot succes hebben Van Piere, Dynamiccon en Dynamo de koppen bij elkaar gestoken om zo voor jou een nog mooier event te organiseren. In 2019 trapten we de eerste YALtival editie af. Op het programma  van 2019 stonden Stephanie Garber, Alice Broadway, Emily Barr, Chinouk Thijssen, Buddy Tegenbosch en nog vele anderen. Het was een veelzijdige dag voor de YAltival-gangers met workshops en masterclasses zoals boekbloggen, thriller schrijven, yoga, quotes illustreren. Maar wat we dit jaar in petto hebben… Verklappen we nog niet. Hou deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle YALtival-nieuwtjes!

Programma

Houd deze pagina in de gaten om te zien welke auteurs wij aankondigen en wat hoe het programma er exact gaat uitzien.

Book-ish Market

Houd deze pagina in de gaten om te zien welke book-ish stands er op de markt staan.

Cosplay wedstrijd

Houd je ervan om verkleed als je favoriete bookish personage naar evenementen te gaan? Dan is de cosplay wedstrijd echt iets voor jou! Je maakt kans op een mooie prijs, dus trek je mooiste cosplay aan.

Info

Heb je een ticket gekocht voor Yaltival 2020 of 2021, dan heb jij via Ticketmaster je geld voor de tickets retour gekregen. Alleen de tickets voor Yaltival 2022 zijn geldig.

 

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven