YvYa Event

Bewust van borstkanker

vr 01 / okt / 2021

Locatie Dynamo

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Ben je eigen Guardian Angel…

… want borstkanker treft ook jonge vrouwen.

In 2019 kregen 3000 twintigers, dertigers en veertigers de diagnose borstkanker. Dit aantal stijgt. 800 van hen overleefden het niet ondanks hele zware medische trajecten. De survivors ervaren levenslange gevolgen van de behandeling.

Yvonne was een van hen die het niet overleefde. Zij verbond haar naam aan de stichting YvYa. Zo ondersteunt zij, ook na haar dood, de ontwikkeling van de Early Warning Scan. Dit nieuwe systeem om borstkanker tijdig op te sporen, is in ontwikkeling. De wens van Yvonne: “Vertel mijn verhaal en zorg dat jonge vrouwen bewust zijn van borstkanker. Wat mij overkomen is mag andere vrouwen niet gebeuren”.

Hülya is de andere naamgever van YvYa. Zij is tevens boegbeeld van de stichting. Laat de Early Warning Scan ook jouw Guardian Angel worden. De scan neemt straks het “kijken en voelen” van je over en gaat je levenslang bewaken.

Kijk op www.yvya.nl\event en kom!

p.s. Niet alleen wij, maar ook Maud van Oossanen (23 jaar, fotomodel) en Linda Hakeboom (33 jaar, documentaire maker) vertellen hun verhaal o.a op Instagram. Zij doen dat om dezelfde reden als Yvonne en Hülya. Ben bewust van het risico op borstkanker, check je borsten! Ervaar je iets verdachts? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Emo Night Mainland – Halloween
Bestel tickets vrijdag 29 oktober Dynamo € € 10,00
DJ Thera Solo 2022
Bestel tickets zaterdag 22 januari Dynamo € € 26,50
Hell On Earth 4: w/ Aborted 2022
Bestel tickets vrijdag 18 februari Dynamo € € 24,00